изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:56 EET
КОШМАР ЗА АЛБЕНА И РАЗВАН    
СпортНелепа контузия по време на тренировка получи състезателят Разван Стоян. Румънецът тренира заедно с добричлийката Албена Даскалова. Двамата се подготвяха за държавния шампионат по спортни танци на Северната ни съседка, който е тази събота.

Само два дни преди началото му младежът получи неприятна травма – пукната кост на глезенната става. “Албена и Разван приеха много тежко контузията, тъй като от една година се подготвят за националния шампионат на Румъния, а следващата седмица трябваше да участват и в състезанието Денс Мастърс в Букурещ, в което сили ще премерят танцьори от световна величина”, заявиха родителите на Албена.

Албена и Разван се втори в ранглистата при младежите и бяха сочени за фаворити за титлата. За надпреварата двойката беше подготвила и нови тоалети, които за съжаление ще трябва да използва по-нататък.
“В момента Разван е с гипс и поне един месец ще бъде извън спорта. Благодарни сме за бързата реакция и професионалната работа на Бърза помощ в Добрич и на д-р Йорданов от ортопедията в болницата”, заяви бащата на Албена - Росен Даскалов.

Още спорт в http://www.centersport.org

 


Сходни връзки

КОШМАР ЗА АЛБЕНА И РАЗВАН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди