изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 15:28 EEST
ДРАМАТИЧЕН ФИНАЛ В ПРАЗНИЧНИЯ ТУРНИР    
СпортИзключително оспорван бе финалният двубой от турнира по футзал, който бе организиран в Добрич по случай националния празник - 3 март. В спор за първото място един срещу друг в зала "Русалка" се изправиха съставите на Звезда и Лафурия.

Двата тима търсеха гола от първата до последната минута, но грешаха в завършващата фаза на атаката и нулевото равенство се запази до края на редовното време. Според регламента победителят трябваше да се определи чрез изпълнение на дузпи. Играчите на Лафурия имаха повече шанс при ударите от бялата точка и се наложиха със 7:6.

Оспорвано протече и мачът за 3-4 място. Юве поведе с 1:0, но Ботев бързо изравни и краят на първото полувреме дойде при резултат 1:1. След почивката играчите на Ботев вкараха още два гола и така спечелиха двубоя с 3:1.
Голмайсторския приз получи Мариян Атанасов от Ботев, който отбеляза общо 10 попадения. Отборите от призовата тройка получиха грамоти, а на всички състави организаторите на турнира подариха футболни топки.   
Припомняме Ви, че в надпреварата се включиха 8 състава. Победител в първа група стана отборът на Лафурия, който спечели трите си мача. На второ място с 6 точки се нареди Ботев, на трето - Елит кар с 3 точки, а на четвърто - Манчестър без спечелена точка. Без загубена точка излезе от втора група отборът на Звезда, а втори финишира Юве с 4 точки. На трето място също с четири точки, но с по-лоша голова разлика се нареди ЦСКА, а на четвърто място остана Бенфика с 0 точки.

Още спорт в http://www.centersport.org

 


Сходни връзки

ДРАМАТИЧЕН ФИНАЛ В ПРАЗНИЧНИЯ ТУРНИР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди