изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 13:52 EEST
ЧЕТИРИМА МЛАДЕЖИ - ОСЪДЕНИ ЗА КРАЖБИ НА ПАРИ И ВЕЩИ    
Спорт

Четирима младежи от Добрич бяха признати за виновни от Районния съд за извършили от 3 до 9 март м.г. кражби на пари и вещи от РЕП-ове и кафе-машини, на обща стойност 883,94 лв.



20-годишният Галин Мл. е признат за виновен в извършване на 14 престъпления, с които противозаконно е отнел вещи на стойност 818,94 лв. Кражбите са сторени при условията на продължавано престъпление. Галин е наказан с условно „лишаване от свобода” за срок от 11 месеца, чието изтърпяване е отложено с 3 години.

20-годишният Дамян Д. бе признат за виновен за 13 деяния,  извършени при условията на продължавано престъпление и с причинени вреди за 738,94 лв. Той ще изтърпи наказание условно „лишаване от свобода” за срок от 10 месеца, с 3 години изпитателен срок. 

19-годишният Стелиян Д., е признат за виновен в извършването на 11 престъпления, при които е отнел чужди вещи на стойност 444,90 лв. Той е осъден на 6 месеца условно „лишаване от свобода” с 3 години изпитателен срок. 

16-годишният Алкан М. е признат за виновен, че като непълнолетен, но след като е разбирал свойството и значението на извършеното и е могъл да ръководи постъпките си, при условията на продължавано престъпление, е извършил 6 деяния. Общата стойност на противозаконно отнетите от него вещи възлиза на 389,36 лв. Той е наказан с обществено порицание, което трябва да се изпълни чрез обявяване в СОУ „Г. С. Раковски”, гр. Добрич.

Пресцентърът на Районен съд - Добрич, припомня, че четиримата, в различно съучастие помежду си, са разбили 8 кафе-машини и 6 павилиона за вестници, от които са вземали пари и вещи. Отнетото било разделяно помежду им.

Присъдата подлежи на обжалване и протест пред Окръжен съд -  Добрич, в 15-дневен срок. НДТ

 


Сходни връзки

ЧЕТИРИМА МЛАДЕЖИ - ОСЪДЕНИ ЗА КРАЖБИ НА ПАРИ И ВЕЩИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди