изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:37 EEST
В президентството празнуват гаврата с Дянков    
НовиниРадостни възгласи имало в президентския екип след визитата на финансовия министър Дянков на „Дондуков” 2. „Йес! Натрихме му носа!”, се чувало в кабинетите на президентските съветници, пише Frognews.bg .

Първанов получил много поздравления от приятели и поддръжници за принципното си и твърдо поведение, с което показал кой „кара влака” в държавата.

В петък вечерта личната сътрудничка на държавния глава – Мариана Добрева била забелязана да празнува победата с компания в Меката на чалгата Син сити в столицата. Дъщерята на Николай Добрев и сестра на депутата от БСП Кирил Добрев била чест гост на заведението, като предварително си запазвала ВИП маса.

Доволен бил и началникът на кабинета на президента ген. Никола Колев. Именно негова била идеята стенограмата от разговора с министър Дянков да се пусне веднага в интернет и по медиите, твърдят запознати.

“Искам да напомня на Първанов, че всичко, за което обвинява финансовия министър, се дължи на действията на Тройната коалиция, чийто архитект е самият той. Именно президентът не взе никакво отношение нито към безобразията на коалицията, нито към извършените от нея престъпления”, каза Бойко Борисов. Той заяви, че съжалява за това, че президентът не е оценил желанието да се затвори страницата на този конфликт. “Мислех, че това е дребнаво спречкване”, допълни премиерът. Борисов каза още, че чрез думите и действията си към Дянков, Първанов всъщност атакува него. “Вече е време президентът да се извини за всичко, което Тройната коалиция направи”, хвърли ръкавицата премиерът.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

В президентството празнуват гаврата с Дянков | 18 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
В президентството празнуват гаврата с Дянков
Автор: Anonymous да 2010-03-06 @ 13:38 EET

ЕДВА ЛИ ПРАЗНУВАТ! ЗАСРАМЕТЕ СЕ! ТОЗИ финансов министър ОСВЕН ДА ПРАВИ ШОУ В НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ ДРУГО ПРАВИ ЛИ ?НЯКОЙ ОТ НАС ПРОСТОСМЪРТНИТЕ ДА Е УСЕТИЛ ПО ДЖОБА СИ, ОСВЕН УВЕЛИЧЕНИЯ НА ДАНЪЦИ...........ОБИДИ НЕЗАСЛУЖЕНИ  НА ПРЕЗИДЕНТА ,КЪМ БАН И КАКВА ЛИ ОЩЕ СВЕТОВНА  НЕПРИДВИДИМОСТ НА ТОЗИ ФИНАНСОВ КАПАЦИТЕТ ДЯНКОВ ЩЕ УЗНАЕМ? МВФ ГО ОЦЕНИЛ, АМА КОЙ ЩЕ НИ НАХРАНИ ДЕЦАТА И БЕЗРАБОТНИТЕ  НИЕ ОТЛИЧНИ ОЦЕНКИ НЕ ЯДЕМ!  ВИДЯХТЕ В ДЪРЖАВАТА ЕДИН МЪДЪР ПОЛИТИК, ДЪРЖАВЕН ГЛАВА , РЕШИХТЕ И С НЕГО ДА СЕ ГАВРИТЕ,НО УВИ ВИЖДА СЕ КОЙ КОЙ Е!

В президентството празнуват гаврата с Дянков
Автор: Anonymous да 2010-03-06 @ 13:44 EET
Президента трябва да бъде отстранен от длъжност!!! Освен заради потдържането му на комунистическо-етническата мафия по време на тяхното управление и заради връзки със Садам Хюсеин и Милошевич по времето когато техните държави бяха в ембарго!!!
В президентството празнуват гаврата с Дянков
Автор: Anonymous да 2010-03-06 @ 15:34 EET

URA     gospodin   PREZIDENT      mnogo    iaco gi nastapaxte   na6ite upravliava6ti   po mazola       s    otvarianeto    na iconomi4escite im dosieta .  Za  da znaem za cogo glasuvaxme,coisa   fabricite  ,4ie e crasivotoni  4ernomorie   v 4ii race e biznesa   i na posledno   4ii sa bancite.

В президентството празнуват гаврата с Дянков
Автор: Anonymous да 2010-03-06 @ 16:01 EET
Срува ми се ,че е крайно време Брат Дянков да вдига гълабите от България.Така Ви оттърва г-нБорисов ,и престанете да вините за всичко Тройната коалиция защото вече не минава.По време на "безобразията" им работех,имах пари за живея а сега....излъгахте ме,излъгахте народа си...
В президентството празнуват гаврата с Дянков
Автор: Anonymous да 2010-03-06 @ 16:23 EET
"срува ми се", "гълабите", "имах пари за живея" - Голям стил! Явно това е много кОлтурен "сосиалист"?
В президентството празнуват гаврата с Дянков
Автор: Anonymous да 2010-03-06 @ 18:39 EET
Този Дянков е една шушумига,крайно време  е да вдига гълъбите, отдето дошъл там и отишъл!
В президентството празнуват гаврата с Дянков
Автор: Anonymous да 2010-03-06 @ 19:59 EET
ами ти докато работеше  тогава  те крадяха  и сега  когато остана без работа  бате  ви  Бойко  ги подгони  ама нали виждате  тоя  задържан за 24 ч  оня  за 24 ч  тъй ли все  тези дето крадът от Добричките  бандите са невинни  !  В ДРУГИТЕ ГРАДОВЕ  ВЕЧЕ  ИМА  И ЗАДЪРЖАНИ  СУТЕНЬОРИ  И ПРОСТИТУТКИ  АМА  НАШИЯТ  ГО  НОСЯТ  НА  РЪЦЕ  КАТО  ЧЕ  ЛИ  Е  ГОСПОД !
В президентството празнуват гаврата с Дянков
Автор: Anonymous да 2010-03-06 @ 20:25 EET

този дърт комунист първанов трябва вече да си ходи.Не разбраха ли вече тъпанарите комунисти че никой вече  не ги иска.

В президентството празнуват гаврата с Дянков
Автор: Anonymous да 2010-03-06 @ 20:28 EET
Кой е нашият не стана ясно?
В президентството празнуват гаврата с Дянков
Автор: Anonymous да 2010-03-06 @ 20:33 EET
А тези, некъдърници като Дянков и герберите кой ли ги иска вече?
В президентството празнуват гаврата с Дянков
Автор: Anonymous да 2010-03-07 @ 09:29 EET
Аз съм "ЗА" идеята на Президента - да се докаже произхода на парите на всички, независимо от коя партия са. Всички знаем, че крадливи има не само в БСП, но и от ДПС, СДС, че и от ГЕРБ и други сателитни партии. Да няма "заварено положение". Да се разследват за 20г назад!
В президентството празнуват гаврата с Дянков
Автор: Anonymous да 2010-03-07 @ 10:12 EET
Гледах предаването и Дянков нищо подобно не е казал а питам ви кой не е чувал за простотиите на синчето на Първанов-непрекъснато го пишат по весниците но никой не обръща внимание защото е министерско синче.Май много навътре влязоха хората на ГЕРБ и сега се мъчат  поединично да ги отсраняват защо не се замислите малко.
В президентството празнуват гаврата с Дянков
Автор: Anonymous да 2010-03-07 @ 14:48 EET
Не малко ,много се замисляме, ама тя една патка мислила, мислила и накрая умряла.Така, че трябва да действат по-навътре и още по-дълбоко и да видим докъде ще стигнат? До под кривата круша, или ще хвърлят  пръстта на гърба си!
В президентството празнуват гаврата с Дянков
Автор: Anonymous да 2010-03-07 @ 15:08 EET
параванов й нашто перезидент нии исбирали на негу
В президентството празнуват гаврата с Дянков
Автор: Anonymous да 2010-03-07 @ 17:00 EET

Аферим, аго, машаала, ако не бяхте ВИЙ да гласувате за него, светът щеше да свърши? 

 

В президентството празнуват гаврата с Дянков
Автор: Anonymous да 2010-03-07 @ 17:54 EET
Не му прави чест на президента, това е заяждане с правителството а не само с Дянков. Май доста дебнене е паднало за да създадат хората му от шоуто - скандал. Слава Богу, че няма право да се кандидатира. То и много хора се чудят защо гласуваха за него за втори мандат. Добре ще е да миряса и да остави новите да си вършат работата. Видяхме го вече на какво е способен. Помним антинатовския митинг. И не харесваме ехидната усмивка на този г-н Седефчов Парванов. Кой в България се казва Седефчо...
В президентството празнуват гаврата с Дянков
Автор: Anonymous да 2010-03-07 @ 18:26 EET
ДЯНКОВ ЗАЩО СИ ПЪХА  ГЛАВАТА , КЪДЕТО НЕ МУ СЕ СЪБИРА ПРЪСТА, 7 МЕСЕЦА САМО ВРЕДИ, ВИЕ КАКВО УСЕТИХТЕ ПО ДЖОБА СИ, АМА ЦЕЦКА ЦАЧЕВА  ЖМОГНА 6000 BG ЛЕВА, ЗАПЛАТАДА ГИ ОСТАВИМ ДА СИ ПЪЛНЯТ ДЖОБОВЕТЕ БЕЗРОПОТНО, А НИЕ КАТО БЕЗМЪЛВНИТЕ ГАВРОШОВЦИ ДА ПОДСМЪРЧАМЕ ПРЕД ОТРУПАНИТЕ ВИТРИНИ.
В президентството празнуват гаврата с Дянков
Автор: Anonymous да 2010-03-07 @ 20:08 EET
Тези ежедневни конфликти и акции са с цел да отклонят вниманието на хората от ежедневните проблеми.Господа управляващи занимавайте се с проблемите на обикновените хора останали без работа,без средства.
Добре е политиците да  не се занимават с междуинституални и междуличностни проблеми.Уверявам Ви зрелища от този вид вече не занимават хората.
Веднъж като стимулирате производството и второ като по законосъобразен начин повдигнете състоятелни обвинения  на всички ,които ограбиха държавната собственост.
Преди години си мислех,че участваме в  един филм ,на който не знаем края.Сега е ясно ,че краят е пълна безисходица за народа и че може би голяма част от този народ няма да оцелее при тези условия или ще живее в други страни.В момента се питам-кому е нужно това????

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди