изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:33 EET
Двама напушени удариха колата на министър Цветан Цветанов    
НовиниДвама младежи (на по 19 г.), напушени с марихуана, предизвикаха нарочно инцидент с колата, която вози министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Малко преди 11 ч вчера той пътувал към Министерския съвет, за да участва в заседанието за антикризисния закон, когато опел го застигнал на отбивката край ресторант “Ропотамо”. Въпреки че двете коли на НСО, с които се движи, подали сигнал, че са със специален режим, опелът на младежите се изравнил и ги преследвал до Орлов мост. При инцидента била ударена пилотната кола - откачена е страничната й лайстна. При преследването колите на НСО опитали да се изтеглят с над 100 км/ч, с толкова карали и младежите с опела.

Двамата са задържани за 72 ч в Първо РПУ. После ги пратили с конвой на преглед във Военна болница, защото имало съмнения, че са дрогирани.

Източници от ВМА потвърдиха, че младежите са били напушени с марихуана. Единият е регистриран за хулиганство, а другият е с арабски произход. Младежите твърдели, че искали да видят как ще реагира Националната служба за охрана, твърдят нашите източници.

Преди дни дрогиран с марихуана и амфетамини се вряза с мотора си между гвардейци и официални лица на зарята за 3 март. http://www.24chasa.bg

 


Сходни връзки

Двама напушени удариха колата на министър Цветан Цветанов | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди