изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 09:49 EEST
Коафьор заклан от мъжка ревност?    
Ред и сигурност

Коафьор бе открит заклан зверски в квартира в столичния квартал “Гео Милев”. Ченгетата открили окървавеното тяло на Красимир Ценов (41 г.) в събота следобед. Мъжът бил наръган 8 пъти с нож във врата. Четири от раните били в тила му, другите - отпред. При един от фаталните удари острието преминало през цялата му шия. Имал и разрез на ръката, докато се опитвал да се брани от нападателя. Кървавите дири на нападателя можеха да се видят дори на улицата пред входа на блока.



Вчера все още полицаите търсеха извършителя на жестокото клане. Една от основните им версии бе, че смъртта на Ценов е резултат от гей скандал. Всички следи сочели, че най-вероятно убийството е заради мъжка ревност.

Съседите от блока на ул. “22 септември” в кв. “Гео Милев” казаха само, че апартаментът на последния етаж е бил нает от мъж, но не знаеха дали това е Цеков или негов приятел.

“Нямам представа кой е убитият човек. Апартаментът е на един архитект от блока”, разказа възрастен човек от съседния вход.

Семейството на Красимир живее в столичния кв. “Люлин”. И те обаче отказаха всякакъв коментар. “Краси от дълги години не живее тук. Премести се някъде в центъра. Идва от време на време да види възрастните си родители. За последно преди месец го видях тук”, разказа съседка от входа.

Според комшии Ценов държал фризьорски салон в центъра и бил доста известен сред столичните хомосексуалисти. На името му са регистрирани две фирми - “АББА - Красимир Ценов” и ЕТ “Красимир Ценов”. Едната се занимава с търговия, а другата с фризьорски и козметични услуги. Адреса и на двете е на дома на родителите му в “Люлин”.

Криминалисти казаха, че се водят разпити с отявлени гейове и клиенти на коафьора, но към момента няма заподозрян за клането.

http://www.trud.bg

 


Сходни връзки

Коафьор заклан от мъжка ревност? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди