изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 04:00 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ ОТ 8.03.2009    
Ред и сигурностПрез изминалите почивни дни  на територията на ОД на МВР Добрич са  регистрирани  7  криминални престъпления.

 

   На 05 март 2010 г. във Второ РУ-Добрич е получено съобщение, затова че неизвестно лице е извършило кражба на около 20 м. меден проводник от ел.табло, захранващо сондаж на птицекомбинат с.Дончево. Образувано е досъдебно производство.

На 06 март 2010 г. в РУ-Шабла е получено съобщение затова, че от помпена станция в гр.Шабла неизвестни лица са извършили кражба на около 600 метра меден многожилен ел.проводник със различно сечение. Работи се в условията на досъдебно производство.

На 07 март в гр.Балчик служители на РУ на МВР Балчик са спрели за проверка лек автомобил марка „Пежо 206”, в който са установени две лица С.А. на 18 от гр.Балчик и Д. Х. на 19 години от гр.Добрич. При последващата проверка в лицето Д. Х. седящо на предната дясна седалка е намерена и иззета суха тревна маса, реагираща с полевия тест на канабис. По случая е образувано досъдебно производство по чл.354 – А ал.3 от НК.

През изминалите почивни дни на територията на областта са станали 2 пътно- транспортни произшествия с ранени граждани и 7 ПТП с материални щети.

На 07 март около 23,00 ч. в гр.Тервел, по ул.”Хан Аспарух” от автопатрул е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген Голф” с водач С. С. на 46 години. От последвалата проверка за алкохол с техническо средство е отчетен  1,39 промила алкохол в издишвания  от водача въздух. Образувана е проверка.

На 08 март около 00.30 часа в гр.Добрич по ул.”Ген.Попов” от автопатрул е спрян за проверка лек автомобил „Опел Корса”, управляван от С. Д. На 41 години от гр.Добрич. От последвалата проверка за алкохол с техническо средство, цифровият индикатор е отчел 2,22 промила алкохол в издишвания от водача въздух. По случая се работи в условията на бързо полицейско производство.

 

    На 07 март 2010 г. в 01,00 ч., по  околовръстен път в гр.Добрич водачът на лек автомобил марка „Ленд  Ровер”, Г. П.  на 23 години от гр.Добрич, е загубил  контрол над автомобила в резултат, на което се е преобърнал. В резултат на катастрофата е пострадала возещата се на задна седалка В.С. на 52 години, която е отведена в болницата в гр.Добрич и след  медицински преглед е освободена с натъртване в областта на гърдите. По случая е образувано досъдебно производство.                                                     

     През почивните дни  са възникнали 2  пожара без щети.       

08 март 2010 г.                                      ОД НА МВР ДОБРИЧ

гр.Добрич

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ ОТ 8.03.2009 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди