изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 12:27 EEST
ХОРОСКОП ЗА 10 МАРТ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 10 МАРТ


ОВЕН - Прагматично ще подходите в решаване на служебен или друг въпрос, с което ще си спестите време, пари и главоболия. Това е добра тактика и води до желаните резултати, стига да не зависите от никого.

ТЕЛЕЦ - Въпроси, свързани с кариерата и дома ще са сред основните, които ще ви занимават днес. Ще пристъпите към поредното предизвикателство, свързано с професионалната ви заетост или в личните ви дела.

БЛИЗНАЦИ - Прекалено многото отговорности и умора на работното място ще подтикне някои от вас да потърсят по-добри възможности за реализация на способностите си.

РАК - Днес разчитайте преди всичко на себе си, с практичната си мисъл и бързи реакции ще постигнете повече, отколкото в екип. Ще избегнете затрудненията, оказвайки се на подходящото място и време.

ЛЪВ - Ще се справите с трудностите и без да изпадате в крайности, ще приключите навреме започнатото. Можете да влияете на събитията и да ги променяте, затова не се колебайте, когато това се очаква от вас.

ДЕВА - Ще съумеете да предразположите околните към себе си. Прощавайте, на себе си, на другите, на всички. Така ще привличате добрите сили и с изненада ще установите, че делата ви вървят по-гладко.

ВЕЗНИ - По-често днес ще търсите компанията на човек, в чието присъствие се чувствате спокойни. Съзнателно ще насочвате мисълта си към хора, места и събития, които ви помагат да се освободите от стреса.

СКОРПИОН - Ако бъдете по-внимателни в отношенията си денят ви ще премине по-спокойно. Каквото излъчваме, това и приемаме. Работата няма да ви затрудни и ще ви остане време за други, по-приятни занимания.

СТРЕЛЕЦ - Трансформациите ще внасят промени в усещането ви за нещата. Ще пристъпите към по-важните задачи съвсем целенасочено, преди напрежението да ви е обзело. Възможни са разногласия на работното място.

КОЗИРОГ - Всяко непоискано добро може да се върне към вас с обратен знак. За това не хабете енергията си напразно, очакват ви далеч по-важни дела. Ще получите каквото търсите, но трябва сами да си помогнете.

ВОДОЛЕЙ - Превърнете недостатъците си в предимство. Насочвайки енергията си към нещата, които ви харесват и носят удоволствие, ще разкриете много от положителните си качества, умения и намерения.

РИБИ - Абстрахирайте се от дразнители. Запретнете ръкави и покажете това, на което сте способни, разбира се, в добрия смисъл. Може да се наложи да преразгледате някои свои решения, съобразявайки ги с новите условия.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 10 МАРТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди