изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 05:43 EET
* ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: ДЖУДЖЕТО ТОРМОЗИ ДЕЦА, ВЗЕМА ИМ ДЖОБНИТЕ ПАРИ    
ЛюбопитноДевет грабежа от ученици от добрички училища извършили само за няколко дни двама непълнолетни, съобщиха вчера от РДВР.


Д. В. /17/ с прякор Джуджето и Е. Х. /15 от Добрич нападали децата и им вземали джобните пари. Те извършили грабежите през последните дни на февруари и първите на март. Причаквали жертвите по улици, близки до училищата, до зали за електронни игри или до питейни заведения, посещавани от тийнейджъри. Придърпвали ги в страни и ги ограбвали. В един от случаите е нанесен и побой.

БУРЯ ЗАТВОРИ ПРИСТАНИЩЕТО В БАЛЧИК

Нито една лодка не е излязла вчера в морето от Балчик, съобщиха от местната инспекция по корабоплаване. Рибарите са останали на брега заради силния вятър, достигнал 13-14 метра в секунда. Край брега вълнението на морето беше 3-4 бала, а навътре в акваторията и по-високо. Вчера нямаше информация за завлечени риболовни мрежи, заложени за попчета и калкан. Щастлива случайност е оставила пристанище Балчик без кораби, казаха от охраната на порта.

НДТ - 10 март 2000 година
 


Сходни връзки

* ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: ДЖУДЖЕТО ТОРМОЗИ ДЕЦА, ВЗЕМА ИМ ДЖОБНИТЕ ПАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди