изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:42 EET
"Червени" масони дават рамо на Първанов?    
Новини
Знакови „червени” масони са се разшетали. Бивши министри, които са „зидари”, били привикани от „майсторите” си от прочервения олигархичен кръжец. Върли фенове на Първанов настоявали за недвусмислена подкрепа - в медиите, зад кулисите. В същото време се чули и гласовете на скептици. Бивши началници в ДС предупредили, че техни „братя” зад Океана няма толкова лесно да дадат Дянков.


Наложило се един от „зидарите” да чете лекция на „фундаменталистите” за влиянието на масоните в Световната банка. „Тайната сбирка” завършила без ясен резултат. Проличало, че някои от „братята” се опитвали да играят „двойно”. Заявявали подкрепа за Първанов, но в същото време се ослушвали за непубличната реакция на янките в София.

Многоопитни бивши кадесари, които са и първи масони, са много предпазливи по „американска линия”. Не само заради силните позиции на янките по „зидарска”-та писта. Те са наясно, че хората на САЩ в София засега крепят кабинета „Борисов”.

Някои от участниците в „тайните срещи” на „червени” масони отидоха толкова далеч в предпазливостта си след скандала със стенограмата, че дори си измислиха „дипломатическа” настинка, за да не присъстват на рождения ден на знакова фигура като Любен Гоцев. Други „внезапно” напуснаха София. Самият Първанов също се „разсея” - въпреки подканящата промяна в датата на събитието...

„Червените зидари” са наясно, че второ издание на „Генералското движение” няма как да се заформи. Те отчитат ясните знаци на пренебрежение от основните играчи в големите посолства в София.

Знакови „червени” масони в момента са се фокусирали да изработят балансирана позиция. Предпазливостта им е разбираема. Те анализират внимателно твърде проблематичните перспективи за оставане на Първанов в голямата политика. В момента се задоволяват с дискретни сондажи за становището на влиятелни масони в банките и енергийния сектор.

„Червените” масони се опасявали, че след облъчването на магистрати-„зидари” босовете на янките в София ще прехвърлят отново вниманието си към „братята” в банките и енергетиката.

Актуалните предпазливи активности на „червени” масони в София са отчетлив знак, че първоначалните изключително силни връзки със сръбски масонски ложи, контролирани от свои руски „братя”, след влизането в NATO са отстъпили място на „американската връзка”.

Пословично предпазливите масони няма как да не забележат очевидното – Първанов отдавна е на „шейната на историята”, а Бойко трудно балансира по пързалката на Кризата. И се снишават, докато отмине бурята. Само съветски зетьове – масони на „два петъка”, се набутаха с дърварска подкрепа за Първанов. С такива помагачи на Първанов врагове не му трябват. Но си ги създаде – и продължава...Няма лошо – Митьо Гестапото ще го „светне” за актуалната „истинска” позиция на основния влияещ фактор сред „червените” масони в София.

Любомир Живков, Versia.bg  /  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

"Червени" масони дават рамо на Първанов? | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
"Червени" масони дават рамо на Първанов?
Автор: Anonymous да 2010-03-10 @ 16:07 EET
ИМА, ИЛИ НЯМА РАМО ЩОМ Е ЧЕРВЕН ПА МАКАР И МУСОН, ЩЕ БЪДЕ ОПЛЮТ,А ДЯНКОВ И ДА ГО ПЛЮЯТ ТОЙ СИ МИСЛИ,ЧЕ ДЪЖД ВАЛИ!  НЕ ЗАД ОКЕАНА АМИ ИЗВЪНЗЕМНИТЕ НЕ МОГАТ ДА ПОМОГНАТ НА ДЯНКОВ!
"Червени" масони дават рамо на Първанов?
Автор: Anonymous да 2010-03-10 @ 17:33 EET
Алооооооооо ти май не знаеш разликата между мусон и масон? Ясен си от кои си.....
"Червени" масони дават рамо на Първанов?
Автор: Anonymous да 2010-03-10 @ 23:33 EET

ВИЕ ДА НЕ БИ ДА СТЕ ЧЛЕН НА МАСОНСКА ЛОЖА, ЧЕ СЕ ЗАСЯГАТЕ, ИЛИ  МУСОНСКИ ВЯТЪР, ЗА КОЙТО НЕ СЕ ЗНАЕ ОТКЪДЕ ЩЕ ЗАДУХА, ТАКА, ЧЕ РАЗЛИКАТА МИ Е ПРЕДЕЛНО ЯСНА, А НА ВАС СТАНА ЛИ ВИ ЯСНО?


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди