изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:44 EET
Андреа се нарежда до Rihanna и Beyonce    
Любопитно На 2 март Андреа замина за Маями, където се проведоха снимките за видеоклипа към песента “I wanna”, която е съвместен проект на група “Sahara”, Shaggy и Bob Sinclar. Видеото ще е най-високобюджетното, в което е участвал български изпълнител, а песента ще влезе в тазгодишния албум на Bob Sinclar, съобщи signal.bg.


“Умирам от интерес, умирам от любопитство. Държа да се представя по най-добрия начин, защото ще работя с толкова голям екип, ще работя с режисьор, който снима Rihanna и Beyonce и наистина много се вълнувам. Старая се да представя себе си по най-добрия начин. В крайна сметка всеки ще попита: “Откъде е това момиче?” Искам с гордост да кажа, че съм от България, искам с нищо да не отстъпвам от жените, които се снимат там. Знам, че ние българките сме едни от най-красивите и можем да изглеждаме по най-добрия начин, и най-модерно също така. Независимо, че нямаме средствата, които имат навън”, каза Андреа преди заминаването си.
“Имам сведения, че “I wanna” се е завъртяла в Америка и вече изкачва класации. На второ, на трето място, трябва да проверя, за да съм точна, но се изкачва в класациите”, коментира още певицата.

http://www.slava.bg

Андреа е N1 в Европа и Азия

С музикалните й партньори Кости и Бупи покоряват света като Sahara

Триото “Sahara” покори Европа и Азия. Добре познатите изпълнители Андреа, Кости и Lennox Brown – Бупи и тяхната песен TYALEE повече от седмица е No1 в European Dj Charts.

Английският клип е супер хит и в цяла Азия. Триото обещава завладяващата и ритмична песен до дни да се завърти и по MTV UK.

Парчето е обожавано от феновете във Франция, Германия, Русия, Турция и дори Ямайка.

Премиерата на английската версия на песента бе в Букурещ. Триото “Sahara” гостува в 4 румънски телевизии, две от които националните Антена 1 и Антена 2, където обявиха Андреа за новата Бритни Спиърс.

Студиото на Кости в Букурещ се е превърнало във втори роден дом за сексапилната фолк певица. Освен триото и дуетите, в албума на “Sahara” ще има самостоятелни песни на Андреа, изпяти на английски.

Целият този проект между красавицата, Кости и Lennox Brown е предназначен единствено за световния пазар.

Междувременно изпълнителката на “Дай ми всичко” е готова и с две фолк парчета за българския пазар. Те ще са факт до лятото, а едното е по-провокативно от всичко правено до сега. www.slusham.com

 

 


Сходни връзки

Андреа се нарежда до Rihanna и Beyonce | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди