изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 05:13 EEST
ХОРОСКОП ЗА 11 МАРТ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 11 МАРТ


ОВЕН - Бъдете наблюдателни и разчитайте знаците, които срещате. Така ще изградите вярна представата си за събитията и хората, защото е знайно, че нещата не винаги са такива, каквито изглеждат.

ТЕЛЕЦ - Творческите търсения ще ви доставят духовна наслада, откривайки неща, близки до сърцето и усещането ви за нещата. Със силата на разума си можете да въздействате върху другите.

БЛИЗНАЦИ - Благоразположението на някого към вас ще ви предразположи към нуждите му и на свой ред ще го подкрепите. С желание за промяна ще пристъпите към поредното предизвикателство.

РАК - Във връзка с реализацията на задача, свързана с бизнеса или имаща отношение към личните ви дела, ще се организирате от сутринта. За други денят се свързва с пътуване, служебно или по семейно.

ЛЪВ - Изясняване на отношения или позиции с хора, с които работите. Това ще изчисти съмненията помежду ви и направи работата ви по-спорна. Въздържанието също е част от компромисите.

ДЕВА - Независими и открити, ще ви бъде по-лесно да изразите мнение и вземете отношение по спорен въпрос. Ще реализирате намеренията си, още повече, че мотивацията ви е силна.

ВЕЗНИ - Не се суетете излишно, бъдете делови и точни. Така по-бързо и лесно ще свършите предвидената за деня работа, а и ще си спестите излишни обяснения, съвети и разход на енергия.

СКОРПИОН - Денят е по-подходящ за разпускане, съзерцаване и анализиране на събитията. Но нуждата от пари няма да ви остави дълго да мислите за духовните си предпочитания.

СТРЕЛЕЦ - С позитивни мисли и практичен подход ще ви бъде по-лесно да постигнете целите си днес. Не се противете на нечие предложение, целящо подпомагане на бюджета ви. Такива хора са рядкост.

КОЗИРОГ - Днес ще работите за привличане на повече хора в своя подкрепа. Значимостта на делата ви буди интерес към вас и това улеснява работата ви. Правете го без излишни емоции.

ВОДОЛЕЙ - С дружелюбно поведение и в конструктивен дух ще преминете през днешния ден, но са възможни и изненади. Подтиснете чувствата си за превъзходство и ще станете по-убедителни.

РИБИ - Анализирайки последните развития около вас, ще стигате до решения за бързи действия, различни от рутинната ви работа. Към себе си се отнасяйте с внимание, определете точно какво ви пречи.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 11 МАРТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди