изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 19:26 EEST
Нешка Робева: А някой пита ли мадамите по прашки от нощта на "Октопода"?    
Общество Нарушени са правата, свещените конституционни права на г-н министъра Дянков. Ами правата на мадамите по прашки в нощта на "Октопода"? Попитаха ли поне една от кралиците на нощта съгласна ли е да я покажат? С това сравнение мнението си по скандала Първанов-Дянков изразява пред в. "Галерия" известната треньорка Нешка Робева.



"Вярно, че това си беше жива реклама на хубавите им задници - още повече, че зад черните маски на въоръжените до зъби командоси личеше естетическата наслада, която изпитваха", продължава Робева. "Но всички би трябвало да имаме еднакви права, поне дотогава, докато съдът не постанови обратното".

"Ах, да, ще ми отговорите, че онези са престъпници, проститутки, наркомани, а г-н Дянков е все още само министър. А след година-две? Не е зле нашите политици да се поогледат и да се досетят, че в България не е останал само некачествен човешки материал, че въпреки всичко тук живеят и мислещи хора, които са до болка погнусени от плиткоумните им игрички", предлага легендарната спортистка.

За суперакцията "Октопод" Нешка Робева казва: "Прекалено шумно, прекалено показно се провежда акция, която изисква търпелива и задълбочена работа... Телевизионните кадри (клипчето с ареста), шокиращи разкрития и тлъсти вестникарски заглавия. Непредпазливите, категорични и прибързани изказвания, квалификации, намесата на чужди посланици, поздравления - все едно, че току-що са хванали Саддам Хюсеин или поне Милошевич. Защитените анонимни свидетели - все отбор юнаци, дето само баба от село не ги познава и не знае магариите им".

Като гражданка на България, бих искала да знам, също като всички останали, истината, заявява Робева. Кой е Алексей Петров? Какво значи и кой подбира или вербува, и с какви цели, агентите под прикритие?



Според треньорката трябва да е ясно пред кого се отчитат тези хора при непрекъснатите смени на правителствата, защитени ли са от корумпирани държавници, законодатели и политици?

"За кого работят и кой упражнява контрол върху работата им, когато с просто око се вижда, че след 10 ноември в България не е имало правителство, което да не е грабило безскрупулно, просташки безсрамно, с пълната убеденост за недосегаемост и безнаказаност. Ако не получим отговори на тези и други въпроси, много от нас, простосмъртните, ще си останем с убеждението, че гръмна поредното бушонче".

/БЛИЦ

 


Сходни връзки

Нешка Робева: А някой пита ли мадамите по прашки от нощта на "Октопода"? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди