изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 11:33 EEST
НПО - С ОБЩО СТАНОВИЩЕ ЗА УСВОЯВАНЕТО НА ЕВРОПАРИТЕ    
НовиниПредставителите на НПО изпращат общо становище за напредъка по усвояване на структурните фондове до институции у нас и в чужбина.

То е резултат на проведена неотдавна кръгла маса за обсъждане на напредъка на усвояването на средства по структурните фондове. Форумът бе организиран от  Enterprise Europe Network и Търговско-промишлена палата Добрич. В него участваха представители на неправителствени организации, общини, малкия и среден бизнес, консултанти, медии и заинтересовани от темата лица, всички с опит в областта на кандидатстването и работата по проекти и програми, финансирани от Европейския съюз. На срещата, както НДТ още тогава писа, присъстващите се обединиха и изготвиха становище. То ще бъде изпратено до мрежата на Enterprise Europe Network в България; представителството на Европейската Комисия в България, Народното събрание, Съвета за управление на средствата от Европейския съюз, Дирекции, свързани със средствата от ЕС към  Министерски съвет, Управляващите органи на Оперативните програми и Програмата за развитие на селските райони.
 


Сходни връзки

НПО - С ОБЩО СТАНОВИЩЕ ЗА УСВОЯВАНЕТО НА ЕВРОПАРИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди