изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 23:22 EEST
Топ пиратски сървъри удариха в Ямбол    
Ред и сигурност Иззети са сървъри с над 25 терабайта незаконно съдържание, разпространявано във вътрешната мрежа на интернет доставчик в Ямбол. Операцията е организирана вчера от служители на ГДБОП-МВР, сектор "Борба с организираната престъпност" и прокуратурата. Това е вторият за последните няколко месеца успешен удар по интелектуалното пиратството в Ямболски регион.

Вчерашната операция е най-голямото до момента неутрализирано пиратско съдържание на територията на областта.

Сигналът е подаден от Българското сдружение за борба с незаконното използване на защитени произведения и Българската асоциация на музикалните продуценти сигнал.
Те провели редица оперативно-издирвателни и компютърно-разузнавателни действия, за да локализират местонахождението на укритите незаконни сървъри.

В хода на разследването е установено, че през 2009 г. и началото на тази година, интернет компанията в Ямбол е доставяла на потребителите си достъп до над 10 500 филма, десетки хиляди музикални произведения, бизнес и развлекателен софтуер, в нарушение на авторско-правното законодателство в страната.

Иззети са и над 10 хиляди пиратски компактдиска, укрити в специално пригодено помещение в офисите на компанията, съдържащи музика, филми, софтуер и развлекателен софтуер - игри за сони плей стейшън.

Интернет компанията е собственост на 39-годишен мъж с инициали А.А. от Ямбол. Той е криминално проявен и съден за хулиганство.
Срещу него е образувано досъдебно производство по чл.172 А от НК.

news.bg

РЕКОРДНО КОЛИЧЕСТВО ПИРАТСКИ СОФТУЕР ЗАЛОВИ ГД БОП В ДОБРИЧ

 


Сходни връзки

Топ пиратски сървъри удариха в Ямбол | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди