изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:43 EEST
ОТБОРИТЕ НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ" ОБРАХА ТОЧКИТЕ    
СпортДецата се радваха, но напразно очакваха да бъдат поздравени и наградени от организаторите

Волейболистите на ОУ "Христо Смирненски" триумфираха като победители в общинското първенство по волейбол за ученици до седми клас. Водени от учителя по физическо възпитание Красимир Василев, те спечелиха всичките си срещи и при момчетата, и при момичетата и заслужиха правото да представят Добрич в областното първенство.
Волейболните срещи в залата на Ученическа спортна школа донесоха незабравими емоции на участниците. За съжаление обаче в състезанието се включиха само шест отбора - три при момичетата и три при момчетата. Къде са отборите на другите училища? Оказа се, че тази година, за да участва едно училище в общински турнир, трябва да внесе такса участие от 100 лева! Това се случва за първи път в Добрич! Вярно е, че живеем в кризисно време, но след проучванията, които направихме, разбрахме, че май само в Добрич се събират пари от училищата. Някои директори на учебни заведения просто отказвали да дават пари за общински първенства - или защото считат, че това не е тяхна работа, или защото просто нямат излишни пари за спорт. Затова няма да е изненада, ако някои от общинските първенства се провалят поради липса на участници в тях.
Волейболистите на ОУ "Христо Смирненски" се радваха, че са първи, но в същото време бяха огорчени от факта, че не получиха никаква награда. Дори една грамота нямаше кой да им даде! Нямаше дори кой да строи отборите и да обяви победителите! Защо ли е така? А колко малко е нужно, за да се достави повече радост на децата. Те го заслужават!
 


Сходни връзки

ОТБОРИТЕ НА ОУ "ХРИСТО СМИРНЕНСКИ" ОБРАХА ТОЧКИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди