изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:03 EEST
С МНОГО НАГРАДИ ЧАСТНИЯТ „ДОБРУДЖАНСКИ ХЛЯБ” ПОСРЕЩА ГОДИШНИНА    
НовиниНа 15 март 2010 г. се навършват 15 години от раздържавяването на хлебозавода в Добрич и създаването на първото у нас частно индустриално хлебно производство.

Целите пред дружеството сега са в конкурентна бизнессреда да бележи постоянен растеж, да удовлетворява максимално предпочитанията на клиентите и да отстоява неотклонно имиджа на фирмата, която има 74-годишна история, потенциал и перспективи за развитие. Стремежът ни е с постоянното обогатяване на продуктовата гама, "Добруджански хляб" АД да следва световните тенденции за здравословно хранене и здравословен начин на живот. Амбицията ни е да утвърдим нов стандарт в производството и потреблението на хляб - такъв, какъвто се предлага в хипермаркетите на Западна Европа, посочва мажоритарният собственик на „Добруджански хляб” инж. Енчо Малев.
Целенасочената политика на фирмата за поддържане на реални цени на продукцията е съобразена с конюнктурата на пазара и е обусловена от високите обороти, от добрите финансови резултати, от оптималната организация на производствения процес и от въведените нови технологии. Намеренията ни са лоялно и коректно да разширяваме периметъра на продажбите в съответствие с принципите на свободния пазар.
През годините на своето съществуване като частно производствено дружество „Добруджански хляб” има много грамоти. Една от тях е грамота за участие в десетото юбилейно международно специализирано изложение за хлебопроизводство и сладкарство БУЛПЕК 2003. Има и диплом за най-добро представяне на български продукти от същото изложение. Изложението се организира от Федерацията на хлебопроизводителите и сладкарите в България (ФХСБ), която е национална работодателска организация, обединяваща в регионални съюзи голяма част от собствениците на фирми в хлебарския и сладкарския бранш. В БУЛПЕК участват български и чуждестранни фирми, които представят машини за хлебопроизводството и сладкарството, суровини, аксесоари, почистваща техника и препарати, опаковки и опаковъчна техника, подови и стенни покрития, специализирани транспортни средства, хладилна техника, търговско обзавеждане, специализирано работно облекло и ЛПС, специализирана литература и др.
„Добруджански хляб” има и грамота за значителен принос за развитието на хлебопроизводството в Северна България от Българска стопанска камара, Браншова камара на хлебопроизводителите, София 2000 г. Тя е сдружение на индустриалните хлебопроизводители и сладкари.
Грамота за комплексно представяне на V специализирано изложение "Торго - вина - деликатеси", Добрич 1999 г.
от Добрички Панаир АД също е сред активите на частната хлебопроизводителна фирма. Припомняме, че изложението "Торго - вина - деликатеси" е специализирано за фирми, предлагащи ресторантско, барово и кухненско оборудване, комплексно външно и вътрешно обзавеждане, месни и млечни продукти, хлебни и сладкарски изделия, минерална вода и безалкохолни напитки, бира, вина и концентрати, замразени продукти и консерви.
„Добруджански хляб” е носител на приз и от „Хорека” във Варна през 1999 г.
 


Сходни връзки

С МНОГО НАГРАДИ ЧАСТНИЯТ „ДОБРУДЖАНСКИ ХЛЯБ” ПОСРЕЩА ГОДИШНИНА | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
С МНОГО НАГРАДИ ЧАСТНИЯТ „ДОБРУДЖАНСКИ ХЛЯБ” ПОСРЕЩА ГОДИШНИНА
Автор: Anonymous да 2010-03-15 @ 06:28 EET
MAZHORITARNIAT SOBSTVENIK NA "DOBRUDZHANSKI HLIAB"AD-ENCHO MALEV-OTCHITA VINAGI DOBRI FINANSOVI REZULTATI,NO DO MOMENTA(15.03.2010) NE E IZPLATIL DORI I STOTINKA DIVIDENT NA AKCIONERITE V DRUZHESTVOTO-GOLIAMA CHAST OT KOITO BIAHA I RABOTNICI V TOVA DRUZHESTVO.KAZVAM-BIAHA-ZASHTOTO POLITIKATA NA MALEV E DA OSVOBOZHDAVA OT ZAEMANITE OT RABOTNICITE-AKCIONERI DLAZHNOSTI-A SLEDSTVIETO OT TOVA E DA NE SE IZPLASHTAT DIVIDENTI.ZVUCHI TRAGICHNO,NO E FAKT .
С МНОГО НАГРАДИ ЧАСТНИЯТ „ДОБРУДЖАНСКИ ХЛЯБ” ПОСРЕЩА ГОДИШНИНА
Автор: Anonymous да 2010-03-15 @ 09:58 EET
Дивидент никой няма да види,ама и никой не го пита по темата,не че не знаят добричките журналисти.Но нещо много са му замръзнали НАГРАДИТЕ от разни изложения,застинали са  от преди 2000 г.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди