изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:04 EET
Осемгодишно дете от Индия спечели $500,000 от покер по Интернет?!    
Любопитно Ако това е истина, а не безумно, както звучи, то може би ще имаме нова дефиниция за термина "млад интернет професионалист." Очевидно, осем годишно момче от Индия е спечелило половин милион долара, докато играе онлайн покер.

Според неговата майка, Aashish Nanak показал интерес към компютрите на само три годишна възраст, когато го е оставяла на компютъра да играе анимационни игри, за да бъде тих, докато тя е изпълнявала длъжността си на камериерка в местен хотел. След това на четири започнал да изгражда свои собствени уеб-сайтове, а на шест се е запалил по онлайн покера. Чичото на Aashish вероятно е изиграл роля затова детето да се запали по играта. Той създал сметката, от която Aashish е започнал да играе. Интересно в случая е, че акаунтът на малкия гении е бил преименуван на ‘littlepokerwizard’ от персонала на покер сайта, след като те разбрали за възрастта му.

Дванадесет членното семейство, от Хандигарх, сега е замесено в съдебно дело в Ню Делхи, опитвайки се да вземе печалбите от сайта, в който Aashish е играел. Сайтът, което име остава неразкрито засега, е отказал да плати печалбите, заради възрастта на Aashish. Все пак изглежда, че на малчугана са били изплащани предишни по-малки печалби в Paypal сметка, която отново е била създадена от чичото.

Щ ви информираме относно тази непотвърдена история, ако има някакви новини.

http://bg.pokernews.com

 


Сходни връзки

Осемгодишно дете от Индия спечели $500,000 от покер по Интернет?! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди