изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 05:58 EEST
Здравен хороскоп – 15-21 март 2010    
ХороскопНа 15 март Луната е в знака Риби, като в 23.01 часа е Новолуние. Денят не е подходящ за оперативни намеси, тъй като енергията в организма е в своя минимум. На втория ден след Новолунието настъпва подем на енергията. Денят е подходящ за изчистване на токсините от организма с лечебно гладуване. Неблагоприятно е извършването на операции, предимно на лимфната система, премахване на туморни образувания, интервенции на пръстите и стъпалата на краката, премахване на кисти или брадавици.

 През следващите две седмици Луната ще расте и не се препоръчват операции, освен ако не са животоспасяващи. Когато операцията не може да бъде отложена, е необходимо да се извършат допълнителни действия за предпазване от усложнения в следващ ден, подходящ за целта според знака на Луната.

15 март носи белези на напрежение, поради съвпада на Новолунието с Меркурий и Уран. Този съвпад може временно да предизвика нарушения в кръвообращението, в психиката, силна нервна възбудимост. Родените през третата декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби трябва да внимават по време на път и да спазват правилата за движение.

реклама
Съвпадът Меркурий – Уран създава предпоставки през следващите две седмици за увеличаване броя на пътнотранспортните и авиоинциденти, нещастни случаи във вода, замърсяване на водоеми и наводнения. При родените през първата декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог засилва нервното напрежение и предразположение към респираторни заболявания.
На 16 март, в часовете между 02.01 и 08.32, Луната е "без курс", т. е. до напускането на знака Риби Луната не прави мажорни аспекти с останалите планети. При Луна “без курс” хората са по-разсеяни, което изисква повече внимание и предпазливост. В 08.33 часа Луната навлиза в знака Овен, където ще бъде до 18 март включително.

На 16, 17 и 18 март не се препоръчват мозъчни операции, операции на ириса и стъкловидното тяло на очите, горната челюст, ушите, носа и устната кухина, на зъбите – без пулпата. Дните са благоприятни за лечение и профилактика, свързани с изброените органи. През тези дни консумацията на месо се усвоява добре от организма. При Луна в огненият експанзивен знак Овен е желателно да се намали консумацията на кафе и алкохол, за да се избегне нервното напрежение.

16 март е неблагоприятен ден най-вече за родените през първата декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог. Уязвима е нервната ви система, възможни са главоболие и нарушение в съня, страхове, нервни изблици, простудни заболявания, повишаване на кръвното налягане при хипертонично болните, агресивност. Аспектите създават предпоставки за инциденти, не предприемайте рисковани действия.

17 март е неблагоприятен ден предимно за родените през втората декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог. Възможно е увеличаване броя на респираторните заболявания, нарушения в обменните процеси, кожни обриви, покачване или спад в стойностите на кръвната захар при диабетиците. Спазвайте предписания от специалистите лечебно-хранителен режим.

На 18 март, в часовете между 13.23 и 18.29, Луната е "без курс". Бъдете на сигурно и спокойно място през тези часове, вършете само рутинни дейности.

На 18 март в 18.30 часа Луната навлиза в знака Телец, където ще остане до 20 март включително. Родените през първата декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей във вечерните часове и през нощта е желателно да се въздържат от конфликти, ако са в заведения или на друго обществено място, за да се избегнат наранявания и други травми. В здравословно отношение са възможни температурни състояния, главоболие, засилено нервно напрежение, кръвотечения, възпаления на гърлото. Избягвайте консумацията на сладки и тестени изделия през тези три дни, особено предразположените към напълняване и болните от диабет.

20 март е неблагоприятен ден предимно за родените през третата декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. Аспектите на планетите предразполагат към психични неразположения, свръхчувствителност към лекарства и алкохол, възприемчивост към инфекции. Не прекалявайте с алкохола и избягвайте прием на силни лекарствени средства и опиати. При болните хора е възможен застой и натрупване на течности в организма. В мунданен аспект са възможни аварии и авиоинциденти, инциденти във/с вода. При пътуване, ако пътят е мокър и хлъзгав, шофирайте внимателно. Възможни са пътни инциденти, заради подхлъзвания на автомобила.

От 21.41 часа на 20 март до 02.28 часа на 21 март Луната е "без курс", което изисква повече предпазливост през този интервал от часове. В 02.29 часа на 21 март Луната преминава в знака Близнаци.

На 21 март не се препоръчват операции на белите дробове, бронхите, трахеята, шийните прешлени, раменните кости и ключиците, костите на китките на ръцете. Денят е подходящ за лечение и профилактика, свързани с изброените органи и системи. Избягвайте задимените и непроветрени помещения, ограничете тютюнопушенето.

На 21 март Слънцето навлиза в знака Овен и през следващата седмица образува предизвикателни аспекти със Сатурн и Плутон. Меркурий също е в знака Овен. Тези аспекти предразполагат към трескави състояния и бързо протичащи възпаления, главоболия и нервно напрежение. Подсигурете си спокойствие и внимавайте за травми на главата, особено родените през първата декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог. В неделния ден избягвайте преумората и стреса. Ще ви се отрази благотворно един стабилизиращ масаж и сладки приказки в приятна за вас компания, четене на хубава книга и слушане на любима музика.

Бъдете здрави!

Маргарита Паскалева
E-mail: moyata_rusalka@abv.bg
GSM: 0887005209

http://www.az-jenata.bg

ТВОИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2010 ГОДИНА

 


Сходни връзки

Здравен хороскоп – 15-21 март 2010 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди