изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 15:59 EEST
Цветан Цветанов: С последната си пресконференция президентът затвърди позицията на ПП ГЕРБ за искането на импийчмънт    
НовиниСофия. Смятам, че нищо не трябва да се променя в политиката и в поведението на правителството. С последната си пресконференция, с която излезе, президентът затвърди позицията на ПП ГЕРБ за искането на импийчмънт. Това каза Цветан Цветанов, министър на вътрешните работи, в интервю за предаването на БНТ „Денят започва”. Цветанов обясни, че Конституционният съд е този, който ще отсъди и не би трябвало да се гадае във връзка с искането за импийчмънт.

„Независимо от квотите, които са представени в Конституционния съд, смятаме, че там е мястото, където трябва да бъде решено и да бъде отсъдено”, добави Цветанов.
Несериозно е година и половина преди президентските избори да има сега обявен кандидат от политическа партия, така Цветанов коментира твърденията, че го отглеждат за бъдещ кандидат-президент. По отношение на т. нар. икономически досиета на прехода вътрешният министър заяви, че ще изпрати писмо до държавния глава с молба да даде всички олигарси, към които президентът смята, че има някакъв различен режим на работа относно правоохранителната система.
По отношение на оценката на Европейската комисия и на Държавния департамент за нашата съдебна система вътрешният министър Цветанов заяви, че тя не се различава от оценката на българското общество и на служителите в МВР. Трябва и ВСС, и цялата съдебна система да положи максимални усилия да няма разрастване в тази област на критиките към България, посочи още Цветанов.
На въпрос за поредните полицейски протести вътрешният министър каза, че до ден днешен не може да разбере кой е легитимният синдикат. „Работим много усилено за решава на проблемите, които стоят както в материално, така и във всяко друго естество”, посочи Цветанов.

Агенция "Фокус"

 


Сходни връзки

Цветан Цветанов: С последната си пресконференция президентът затвърди позицията на ПП ГЕРБ за искането на импийчмънт | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди