изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 17:37 EEST
Проф. Димитър Луджев: Първанов вкара Борисов в политиката    
Коментари Георги Първанов и Бойко Борисов са свързани. Имат много общо по между си. Самият Първанов инициира издигането на Борисов, той го предложи и от него тръгна всичко. Това заяви бившият вицепремиер и депутат Димитър Луджев в сутрешния блок на btv. По думите на Луджев президентът и премиерът имат общи спонсори и общи приятели. Той обясни, че Първанов е предложил Бойко на Бриго Аспарухов, който от своя страна го е предложил на Симеон Сакскобурготски.


 
Той се спря и на промяната в собствеността на СИ Банк, оглавявана през последните 8 години от приятелката на Борисов Цветелина Бориславова. Според Луджев след идването на царистите на власт Славчо Христов, близък до Ив. Костов, е побързал тихомълком да се освободи от активите на трезора, като те са попаднали в ръцете на хора от бившата групировка СИК, с която индиректно се свързвал и премиерът.

След стенограмата Бойко Борисов каза, че Първанов му е забил нож в гърба. Според Луджев Първанов нанесе удар на управляващите и персонално срещу Бойко.

По отношение на отварянето на икономическите досиета Луджев заяви, че Първанов много добре знае историята на трансформацията на капитала. “Цялата първа вълна на прехвърляне на капитали е дело на неговата партия. Ако видите милионерите до 1999 г., те всичките до един са офицери, сътрудници или имат нещо общо с ДС. Застрахователният бизнес играеше ролята на поставено лице, което осъществяваше трансмисията на капиталите”, каза той.

По думите му той също е правел доклади, но те бяха спрени от заинтересованите. “Имах доклад за ДС, но по предложение на Иван Костов и Филип Димитров докладите бяха засекретени, а комисиите спрени”, обясни Луджев.

През 2000 година излезе доклад на Атанас Атанасов, където фигурират всичките олигарси. Там се виждат и връзките на Бойко Борисов с ТИМ и други корпоративни структури.

Трябва в крайна сметка да се види кой има вземане даване с тези олигарси.

Според журналиста Сашо Диков трябва да бъде създадена специална комисия, която да направи преглед на икономическите престъпления.

“Едно общество ще бъде болно и манипулирано до момента, до който всичко това се пази в тайна”, каза Диков.
По думите му Първанов е дискредитиран тотално.

“Отношението към Гоце трябва да е като към Гоце, а не с плонжове и наколенки, както Бойко прави не знам по каква причина. Цялата политическа идея се дискредитира от други министри на Бойко, които се доказаха, че не стават. Вместо д си гледат държавата, се занимават с Гоце и Гоцевци , вместо да си гледат държавата. Най после Цветан Цветанов започна да говори за Първанов като за Гоце с неговите ченгесарски глупости. Какво зависи от президента, каква власт има?

А карикатурата Цецка Цачева – Бойко не разбра ли, че е клонник на Румяна Желева?”, разгневи се Диков.

Сашо: Първанов е част от това, срещу което хората гласуваха, затова трябва да бъде изместен. /БЛИЦ
 


Сходни връзки

Проф. Димитър Луджев: Първанов вкара Борисов в политиката | 6 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Проф. Димитър Луджев: Първанов вкара Борисов в политиката
Автор: Anonymous да 2010-03-16 @ 17:49 EET
 На това как му се казва, май храни куче, да те лае!
Проф. Димитър Луджев: Първанов вкара Борисов в политиката
Автор: Anonymous да 2010-03-16 @ 19:00 EET
Пише се клонинг, не клоник?
Проф. Димитър Луджев: Първанов вкара Борисов в политиката
Автор: Anonymous да 2010-03-16 @ 19:42 EET

всичките гербери  в герб са агенти под прикритие на  президента   неможе то така  ако днес съм за една  партия  утре да съм с друга   БАТЕ  БОЙКО  ОТВОРИ СИ  ОЧИТЕ  защото  тия 20 год демократични  недоносчета  ще  оплескат  нещата !КАКТО И ГИ ОПЛЕСКАХА   НИКАКВИ ГЕРБЕРИ  НЕ СА   СЪДЯ  ПО НАШИТЕ  МЕСТНИ   УПРАВНИЦИ !    И   ОЩЕ   НЕЩО    МОЖЕ ЛИ  ЕДИН   И СЪЩ  ПО  ВСИЧКИ  ИЗБОРИ  С ПРОМЯНАТА  НА ВСЯКА  ПАРТИЯ  ДА  БЪДЕ  СПОНСОР !  бсп   спонсор  ндсв  спонсор   герб пак спонсор и  един  и същ   малко съм  простоватичка  и за това   пиша така  а  вие  си помислете  кой   ви  е  управлявал  през това  време  !

Проф. Димитър Луджев: Първанов вкара Борисов в политиката
Автор: Anonymous да 2010-03-16 @ 21:09 EET

Б.Б. не беше ли от НДСВ?

Проф. Димитър Луджев: Първанов вкара Борисов в политиката
Автор: Anonymous да 2010-03-16 @ 22:10 EET

абе   важното е че ги подпука  а защо не  е ндсв  това всички  разбраха  въпросът е  той да разбере  че тия не са гербери  !

Проф. Димитър Луджев: Първанов вкара Борисов в политиката
Автор: Anonymous да 2010-03-18 @ 08:58 EET
Бягайте в ГЕРБ по почина на Бойко и ще ВИ оправят неволите, или отново глас пустиня, както вече се вижда, обърнал се Илия и пак в тия, дори сме по-зле!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди