изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 03:44 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ МАМЯТ ПЕНСИОНЕРИ С ФАЛШИВИ БИЖУТА    
ЛюбопитноТърговци на фалшиви бижута мамят пенсионери от Добрич, алармираха златари. По няколко възрастни хора дневно преминавали през ателиетата им, за да проверяват каратите на купените от тях току-що изгодно златни накити. Те обаче се оказвали фалшиви. Измамите ставали в центъра на Добрич. Търговците подбирали като клиенти основно възрастни хора. 6-годишен мъж платил тези дни за тенекиен пръстен 40 лв. от пенсията си, който на сергиите можел да се купи за не повече от 5-6 лв.

ОБСЪЖДАХА ЗДРАВНИТЕ ОСИГУРОВКИТЕ НА БЕДНИТЕ

По повод здравната реформа, на посещение в община Тервел бяха зам.-областният управител д-р Жанина Калинкова и директорът на ХЕИ д-р Камелия Кирчева и на Районната здравноосигурителна каса д-р Станимир Киряков, съобщиха от Тервел. Те са провели разговор с началника на общинска служба "Социално подпомагане" във връзка със здравното осигуряване на социално слабите от общината е техните семейства. Следващата седмица ще се проведе друга подобна среща.
НДТ - 16 март 2000 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ МАМЯТ ПЕНСИОНЕРИ С ФАЛШИВИ БИЖУТА | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ МАМЯТ ПЕНСИОНЕРИ С ФАЛШИВИ БИЖУТА
Автор: Anonymous да 2010-03-16 @ 15:19 EET

 кои са тия на групички на центъра  ами  мангалите  естествено   а  и кой продава  цигари без бандерол пак те   и  е публична тайна  че открай време  те същите мамят  с накити уж златни  гражданите  и не 6 год  а 60  ама хайде  и така разбрахме !

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ МАМЯТ ПЕНСИОНЕРИ С ФАЛШИВИ БИЖУТА
Автор: Anonymous да 2010-03-16 @ 15:25 EET

абе кои в края на краищата са социално слаби  аз мисля че всички сме такива  а само едни се водят за  слаби  на нас ни са слаби ангелите че не си знаем правата!


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди