изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 08:58 EEST
ХОРОСКОП ЗА 16 МАРТ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 16 МАРТ


ОВЕН - Във възможностите ви е да се справите със затрудненията си и го знаете. С добра програма и точни действия всичко ще си дойде на мястото. Инициативите ще се толерират.

ТЕЛЕЦ - Това, което не желаете за себе си го спестявайте и на околните. Не ограничавайте партньора си, дайте му свобода и връзката ви ще укрепне. Покажете му доверието си.

БЛИЗНАЦИ -  Денят е подходящ за действия, насочени към недвижимост, покупка или продажба, а и за създаване на съдружия с такава цел. Трудности ще ви се отразят по различен начин.

РАК - Промените ще ви се отразят добре, независимо, че с тях ще настъпят размествания в програмата и нагласите ви. Такива и други събития ще ви държат в кондиция и с желание за изяви.

ЛЪВ - С пролетно настроение ще преминете през днешния ден. С усмивка и приветливо поведение общуването ви ще бъде по-приятно, ще се отрази обновяващо на мислите и начинанията ви.

ДЕВА - Денят ще провокира у вас добри мисли, поведение и очаквания. Срещите и развитието на делата ще подсили увереността ви, че сте на прав път. Постигане на изгодни споразумения.

ВЕЗНИ - С работата си създавате благоприятни условия за развития във финансовата сфера. Освен, че ще се отразят на материалното ви състояние, ще повишите популярността си.

СКОРПИОН - Може да употребите повече енергия за изпълнението на професионален, битов или личен ангажимент, но няма да се откажете. Ще набележите конкретни стъпки.

СТРЕЛЕЦ - Случващото се около вас ще затвърди усещането ви, че можете да се справите не по-зле от всеки друг. Не позволявайте на депресията да ви завладее.

КОЗИРОГ - Ще бъдете съпричастни на тревогите на близък човек и ще можете да му въздействате позитивно с поведението си. Други ще се посветят на професионална кариера.

ВОДОЛЕЙ - В динамика ще преминете през днешния ден. Ще следвате целите си, но е добре да не се поддавате на провокации, създаващи ви отрицателни емоции и водещи към агресия.

РИБИ - Съобразете се с обстоятелствата и хората в тях, като потиснете нездравите си емоции и мисли. В спокойна обстановка ще ви бъде по-лесно да реализирате плановете си.
ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 16 МАРТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди