изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 01:29 EEST
ПРЕЗИДЕНТЪТ ПОСОЧИ НА ПРЕМИЕРА КЪДЕ ДА ТЪРСИ ОЛИГАРСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ    
Новини „Първо трябва да си изясним какво означава олигархия. Най-краткото определение е срастване на политическата и икономическата власт". Така президентът Първанов коментира думите на премиера Борисов за оповестяване на олигарсите. „За да улесня министър-председателя в неговото намерение, аз бих му предложил една съвсем конкретна идея - нека да бъде направена проверка кои от онези заможни българи, които са се облагодетелствали от приватизация, от раздържавяването в годините на прехода, са направили своите значими дарения на големите фамилни фондации на български политици", посочи още държавният глава.

Припомняме, едни от най-известните подобни фондации в близкото минало са тези на бившата първа дама Антонина Стоянова - „Ценности" и „Бъдеще за България" на Елена Костова.

Президентската институция няма данни за олигарси, заяви още държавният глава преди тържествения концерт „20 години Синдикат на българските учители".

Поводът е изказването от тази сутрин на вътрешния министър Цветан Цветанов, че ще изпрати до държавния глава писмо, с което официално да го помоли да оповести кои са олигарсите, за които президентът е намеквал в петъчната пресконференция.

Изказването на вътрешния министър Георги Първанов определи като неуместно и провокативно.

NEWS.BG

 


Сходни връзки

ПРЕЗИДЕНТЪТ ПОСОЧИ НА ПРЕМИЕРА КЪДЕ ДА ТЪРСИ ОЛИГАРСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ | 8 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ПРЕЗИДЕНТЪТ ПОСОЧИ НА ПРЕМИЕРА КЪДЕ ДА ТЪРСИ ОЛИГАРСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ
Автор: Anonymous да 2010-03-15 @ 20:44 EET

браво на президента  ама  трябва да се направи проверка как се печелят избори  и кои са  основните спонсори   а това няма да стане никога

ПРЕЗИДЕНТЪТ ПОСОЧИ НА ПРЕМИЕРА КЪДЕ ДА ТЪРСИ ОЛИГАРСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ
Автор: Anonymous да 2010-03-15 @ 20:49 EET
Как се печелят избори: Червените олигарси дават пари, пенсионерите гласуват, циганите се подкупват, на шайката на Сопола се обещават "обръчи" и......Гоце от Сиришник - президент!!!
ПРЕЗИДЕНТЪТ ПОСОЧИ НА ПРЕМИЕРА КЪДЕ ДА ТЪРСИ ОЛИГАРСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ
Автор: Anonymous да 2010-03-15 @ 20:56 EET

П. Стоянов хубаво го каза!Кажи си Иване?Ама как да каже Иван като оцапан до шията?

ПРЕЗИДЕНТЪТ ПОСОЧИ НА ПРЕМИЕРА КЪДЕ ДА ТЪРСИ ОЛИГАРСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ
Автор: Anonymous да 2010-03-15 @ 21:39 EET

ми пенсионерите ако не гласуват - тогава ще имаме Република Цигания!

ПРЕЗИДЕНТЪТ ПОСОЧИ НА ПРЕМИЕРА КЪДЕ ДА ТЪРСИ ОЛИГАРСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ
Автор: Anonymous да 2010-03-16 @ 08:02 EET
Президента хубаво подхваща темата за преватизацията.Албена АД няма ли да я проверят.Навремет излъгаха хората .
ПРЕЗИДЕНТЪТ ПОСОЧИ НА ПРЕМИЕРА КЪДЕ ДА ТЪРСИ ОЛИГАРСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ
Автор: Anonymous да 2010-03-16 @ 08:56 EET

колко  год е призедент  и къде беше досега   че непоиска  проверка   кой ще му хване края  много работа го чака това правителство  като се има впредвид  че хайлайфа отдавна  смука и от парите  на големите  босове а да неговорим  че лекарите си направиха  частни кабинети с повечето обурудване от болниците  после идват  финансисти  предприемачии брокери на  на общински имоти   и смучат ли  смучат  пари от  местните  ганкстери които си купуват недосегаемост  и сега идва ред  да направят преватизация на преватизирането от тях през всичките тези 20 год  и в крайна сметка  кои са престъпните групи в БЪЛГАРИЯ  Е  НЕВСЕКИ СЛУЧАЙ   КВАРТАЛНИТЕ   ПИШЛЕМЕТА   КОИТО СИ ИГРАЯТ НА АПАШИ   !

ПРЕЗИДЕНТЪТ ПОСОЧИ НА ПРЕМИЕРА КЪДЕ ДА ТЪРСИ ОЛИГАРСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ
Автор: Anonymous да 2010-03-16 @ 09:28 EET
Вече съм убедена,че хората не мислят като слушат  и четат какво са казали политиците.Точно от добричлии -такава  повърхностна реакция на казаното от президента з акриминалното "приватизиране" на всички предприятия в Добрич на некомпетентни хора  с наколенки ,които силно викаха на митингите на СДС и Мистър 10  %  ......Нима остана поне едно работещо предприятие,а колко много бяха? Да безработица ,защото на ония от София не им пука за нас, нали там идват всички  финанси.....Сега и ББ,ЦЦ и т.н си правят пиарчета ,за да ни пуснат следващата "димна завеса за пролетариата"  от дълбоката провинция.
ПРЕЗИДЕНТЪТ ПОСОЧИ НА ПРЕМИЕРА КЪДЕ ДА ТЪРСИ ОЛИГАРСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ
Автор: Anonymous да 2010-03-16 @ 12:28 EET

аз пък съм убедена  в едно  че  тия  които  са  и сега   са от 20год  и ако добре следите нещата  в добрич  ще  си направите извод  че са  все едни и същи  колко още трябва да ви се обяснява  само  дето си променят  партиите  я помислете  кой  колко  административни постове  е заемал през всичките тези год   само  БОРИСОВ  дето  неиска  да проумее  че  тези бивши  бспари са сега  гербери  а и още  в каквили партии не са били   и ако иска да прави проверки  нека  започне  от  този град  нали всички тези  помагаха  и на костов   за преватизацията   бяха  шефове на предприятия  и още от тогава  хванаха  кокалчето и неискат  да го пускат  само  един  пример  когато  от тези  някой е бил  на някакъв пост през   времето на бсп   е  заемал  друг пост  през времето  на  ндсв   сдс   а сега  и чак  в парламента   се издигнаха   от  там  да  започне  да проверява   ако иска  хората  да му гласуват  доверие   и  кои са  главните им спонсори   ами  тия  същите  октоподчета  които  продължават  да  държат градът  в краката си  ! А И ЗАЩО  НИКОЙ  НИЩО НЕПРЕДПРИЕМА  ЗА ИЗЧЕЗНАЛИТЕ НИ БЛИЗКИ  АМИ       ЗАЩО  ЗАЩОТО  МНОГО  ХОРА КОИТО   СА БИЛИ    ТОГАВА   НА ЛИНИЯ  СА  СЕГА  СЪЩО  НО НА ДРУГИ ПОСТОВЕ  !


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди