изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 02:53 EEST
Разследват "Курви под прикритие"    
Новини Сензационно разследване, озаглавено „Курви под прикритие“, твърди, че голяма част от манекенките, носителките на многобройните титли „Мис“, „Мисис“ и дори тв водещи всъщност заработват като проститутки на повикване. Според известността на мадамите тарифите им започвали от 50 лева за неизвестна манекенка и стигали до 10 хилядарки за секс с миска или топмоделка! Според запознати най-високо се котирали всевъзможните мис България, особено тези от последните десетина години.

Удоволствието да ти “дефилират в кревата” излизало от 2000 до 10 000 лева. Не всеки обаче можел да си наеми елитните проститутки, дори и да има пари.
Нещата се уреждали сложно и само с препоръки, а “посредници” били доверени хора, работещи в модни агенции, разкрива “Телеграф”. Според шокиращото разследване Антония Петрова била единствената “Мис България”, която не “заработвала допълнително в хоризонтално положение”. По-надолу в класацията на ВИП-курвите стояли носителките на градски, еротични или прочее титли. Техните тарифи за секс варирали от 2000 до 5000 лева. Нерядко групички от родни баровци си ги поръчвали по пет-шест миски за оргии в чужбина през уикендите. Особено популярни дестинации за секстуризъм с нашенки са Швейцария, Италия и Лондон, разкрива разследването.
Най-окаяна е групата на подгласничките от разни регионални конкурси и тв водещите тип “познай думата”, които раздават пари в куп предавания из ефирните телевизии и кабеларките.
Те стрували между 1000 и 3000 лева на парче. Мълвата носи, че в този диапазон се движела и тарифата на някои фолкпевици.
Откакто се заговори, че всеки може да си поръча ВИП-мадама по каталог, няколко от най-известните българки бяха набедени за професионалистки”.
Първа го отнесе Николета Лозанова, чиито снимки лъснаха в английски интернет-сайт за компаньонки, където й бяха заковали тарифа от 300 паунда (660 лв.) на час и 1200 паунда (2640 лв.) за цяла вечер!
Миналата седмица и името на топмоделката Венета Харизанова също беше забъркано в порноскандал по подобна схема. Снимки на българската Моника Белучи цъфнаха в друга интернет страница, предлагаща платени сексуслуги. Потърсена за коментар, Харизанова заяви, че няма нищо общо с еротичния сайт. „Нямам представа кой ги е пуснал, нищо чудно да е някоя комплексирана жена или разочарован мъж“, каза тя. Преди време и Теди Велинова бе набедена за ВИП-компаньонка във Виена. Тя пък се оправда, че само се снимала в рекламата на клуба, за което й платили добре. Двете Златки също са сред “обичайните заподозрени”, но досега никой не е дал доказателство, че правят секс за пари. БЛИЦ
 


Сходни връзки

Разследват "Курви под прикритие" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди