изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 21:28 EEST
РОДИЛКА СЕЕ СИФИЛИС В САПАРЕВА БАНЯ, КАНЯТ ЛЮБОВНИЦИТЕ Й ДА ЛИГИТИМИРАТ    
Здраве Известната дупнишка лекарка по кожни заболявания д-р Бойка Стоянова настоява всички мъже от Сапарева баня, която са правили секс с 40-годишната психичноболна родилка Нели Вучкова, да се изследват за сифилис, за да не пламне епидемия от сифилис в цялата община.

Здравната система се разпадна, преди време, когато имаше случай на такова заболяване, заедно с лекар ходеха и полицаи и от къща на къща се издирваха хората, които са имали интимни отношения с болен от сифилис, припомня в. "Струма". Сега това е невъзможно. Никой не може да накара насила никого да се изследва за венерически заболявания. В този случай може да има и много съпруги, които не знаят, че са болни от сифилис.

Болестта се развива на три етапа. Първо се появява малка раничка на половите органи, след известно време се появяват пъпки по цялото тяло, а третият етап на сифилис уврежда мозъка, сърцето и всички други вътрешни органи на човешкото тяло.

Не съм убедена, че Нели Вучкова е в първия етап от сифилис. Изследването струва само 4 лева, така че всеки може да отдели от джоба си тази сума и да се провери. Иначе епидемията е неизбежна, предупреди д-р Бойка Стоянова.

В същото време завеждащата АГ отделението в общинската болница в Дупница д-р Димка Зантина сподели, че бебето на Нели се чувства добре, кръстено е Станислав, така е пожелала майката. Детето вече е напълно здраво физически, трябва да достигне до тегло 2500 грама и едва тогава ще бъде закарано в Кюстендил в дом за изоставени деца. Обикновено деца, които са се родили по-малки от нормалното, се доотглеждат в специална клиника в София, но от там са отказали. Станислав беше върнат при нас в АГ отделението в общинската болница в Дупница. Ние ще намерим начин да се погрижим с каквото е необходимо за Станислав, който наддава нормално, казаха от АГ отделението в Дупница.

/БЛИЦ
 


Сходни връзки

РОДИЛКА СЕЕ СИФИЛИС В САПАРЕВА БАНЯ, КАНЯТ ЛЮБОВНИЦИТЕ Й ДА ЛИГИТИМИРАТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди