изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:24 EET
ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 17.03.2010    
НовиниПрез предстоящата нощ над страната облачността ще се увеличи. На места, главно в Северна България, а през деня и в източните райони ще превали предимно сняг; валежите ще са слаби. Вятърът ще се ориентира от северозапад, в Източна България през нощта от югозапад, а през деня - от север, умерен в отделни райони и временно до силен. С него в страната ще проникне студен въздух и дневните температури в сравнение с предишния ден ще се понижат. 

Преобладаващите минимални температури ще са между минус 2 и 3°, а максималните – между 5 и 10°. В София минимална – около минус 1°, максимална – около 5°. До вечерта преваляванията навсякъде ще спрат, облачността от запад бързо ще намалее, вятърът ще отслабне.

След временно понижение, атмосферното налягане ще се повишава.

В планините времето ще бъде със значителна облачност, по високите части мъгливо. Ще превали сняг. Ветровито - със силен северозападен вятър, особено по високите и открити части. И в планините ще застудее - максимална температура на 1200 метра - около минус 3°, на 2000 метра - около минус 9°.

По Черноморието ще има значителна облачност и на отделни места ще превали слаб сняг. Ветровито, през нощта с временно силен югозападен, а през деня предимно умерен северозападен вятър. По-късно през деня облачността ще намалее, до вечерта вятърът ще отслабне. Максимални температури на въздуха по крайбрежието - между 5 и 8°. Температурата на морската вода е 5-6°. Вълнението на морето - 3 бала, но до вечерта ще отслабне до 1-2 бала.

Дежурен синоптик: Анастасия Стойчева

 
 


Сходни връзки

ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 17.03.2010 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди