изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 20:15 EEST
ДВЕ МИНИСТЕРСКИ СРЕЩИ НА БАЛЧИШКИЯ КМЕТ    
НовиниДве срещи има кметът на Балчик Николай Ангелов в София. Едната бе вчера с министъра на труда и социалната политика Тотю Младенов във връзка с ремонта на ОДЗ „Знаме на мира”, филиал „Братя Мормареви” в Балчик.

Проектът бе замразен през миналата година заради блокирани средства от страна на Социалноинвестиционния фонд към МТСП. Общината и СИФ подписаха споразумение на 26 май 2009г., а стойността на проекта бе 462 170.74 лева. От тях 282 000 лева се финансират от община Балчик, внесени са и до днес стоят блокирани от министерството.
Тема на разговора е било довършването на дома за стари хора в Балчик. Проектът бе блокиран едностранно от социалното министерство миналата година. Кметът Николай Ангелов очаква финансирането на обща стойност 700 000 лева да бъде поето от фонд „Красива България”.
Днес кметът ще проведе среща с министър Нона Караджова. В МОСВ той ще обсъди работата по проекта за канализация и водопровод, финансиран по програма ИСПА, и ще изрази недоволството на местната власт и обществеността на Балчик от бавните темпове на строителство от страна на изпълнителя. Кметът ще настоява фирмата, която полага канализацията, да започне час по-скоро възстановяване на засегнатите улици.
 


Сходни връзки

ДВЕ МИНИСТЕРСКИ СРЕЩИ НА БАЛЧИШКИЯ КМЕТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди