изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 13:56 EEST
Цветанов: Няма съдебна воля за борба с престъпността    
Новини Днес мога смело да кажа, че няма съдебна воля за борба с организираната престъпност и корупцията. Това заяви вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов.


Цветанов коментира, че тази битка не е работа само на МВР, а и на неправителствения сектор и на всички, които имат отношение към нея. “Видяхме как се преразпределят, как се пазарят постове в ВСС”, коментира той. По думите му, съдебната система в България не е на ниво, като той обясни това с фактът, че арестуваните за злоупотребите по САПАРД вече имат присъди в Германия, а в България още не. Вицепремиерът отбеляза, че у нас организираната престъпност и корупцията са влезнали в трайна връзка с местната и изпълнителната власт. Той даде за пример задържания Марчело Джотолов, който участваше в предизборния щаб на кмета на Несебър през 2007 година. “Това не е ли срастване на организираната престъпност с местната власт, запита Цветанов. Очаквайте подробности. /БГНЕС
 


Сходни връзки

Цветанов: Няма съдебна воля за борба с престъпността | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Цветанов: Няма съдебна воля за борба с престъпността
Автор: Anonymous да 2010-03-18 @ 15:36 EET
АМИ Г-Н  ЦВЕТАНОВ  за да бъдат осъдени  първо  трябва да се  хванат  ама  както казвате  всички  така добре са  се  сраснали с местната оправа  че не виждам  кога  ще се оправи  престъпността  а и несамо с местната  власт !
Цветанов: Няма съдебна воля за борба с престъпността
Автор: Anonymous да 2010-03-19 @ 11:24 EET
Цветанов , като изказваш постоянното си недоволство от съдебната система нали знаеш че следва да има Велико народно за реформирането и , а зца мен основната ти цел е да я напълните с милиционерите от ГЕРБЕРИЯ и така да има монопол на куки и там.Няма качествени доказателства и е недопустимо един мъдър управник да изостря и без това разклатеното довение в съдебната система ,но е вярна приказката че няма и бивши ченгета манталитета ви остава един във времето но трябва да го коментирам доста негативно.Изказванията ти могат да харесат на бай Стругар но не и на хората които имат дори малка представа от това което се случва в момента в съдебната система.
Цветанов: Няма съдебна воля за борба с престъпността
Автор: Anonymous да 2010-03-20 @ 16:49 EET

абе кой крив  кой прав  съдиите   прокурорите  полицаите ли   ама  само  едно   е ясно  едни са  зад решетките  с  престъпления  а други  които  са  хванати  също с престъпления  са от вън  решетките  как става  така   !


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди