изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 04:07 EEST
НАШ ОЛИМПИЕЦ ВЪВ ВАРНЕНСКИЯ ЗАТВОР ЗАРАДИ ДРОГА    
Ред и сигурност44-годишният известен боксьор от близкото минало Христо Фурнигов е зад решетките във варненския затвор, съобщиха на брифинг в  прокуратурата в Добрич.

 В момента той е с мярка "Задържане под стража", а до дни тръгва делото му в Окръжния съд за разпространение на наркотици. Ако бъде признат за виновен може да получи до 8 години затвор и глоба до 20 хиляди лева. 44-годишният Фурнигов е бивш национал по бокс и шампион на България. Участвал е на Олимпиадата в Сеул през 1988 г., където става пети, а година по-късно взима бронз от европейско първенство.
НДТ припомня, че той бе спипан при проверка на 30 октомври м.г. В управлявания от него лек автомобил на КПП-то на изхода от Добрич в посока Варна полицаите откриха под седалката му найлонов плик със 160, 962 грама марихуана на стойност 961,46 лв. Той бил в колата си с приятел, който по време на показанията си след това е казал, че са ходили до варненско село. Два дни преди това се отбили и до село в шуменско. Тогава се прибрали и Фурнигов му дал да занесе наркотик на момчета в кола до ПМГ "Иван Вазов" в Добрич.
При претърсването в бившата златна ръкавица на България са намерени 0, 141 грама амфетамин на стойност 4,23 лв.
Христо Фурнигов е родом от ловешкото село Гранитово. В Добрич пристигна да се състезава и остава, след като създава семейство. Той е завършил висше образование, женен е, има деца, не работи.


 


Сходни връзки

НАШ ОЛИМПИЕЦ ВЪВ ВАРНЕНСКИЯ ЗАТВОР ЗАРАДИ ДРОГА | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
НАШ ОЛИМПИЕЦ ВЪВ ВАРНЕНСКИЯ ЗАТВОР ЗАРАДИ ДРОГА
Автор: Anonymous да 2010-03-20 @ 21:04 EET

и как няма да е признат  след като  е  вече в ареста  с доказано количество  наркотични вещества  ами ако не бъде  как ще му се  реванширате за престоя в ареста   ама  че  смешно   !

НАШ ОЛИМПИЕЦ ВЪВ ВАРНЕНСКИЯ ЗАТВОР ЗАРАДИ ДРОГА
Автор: Anonymous да 2010-03-20 @ 21:06 EET
за 1000  лв  8 год   че ти да беше станал  сутеньор  бе  те  до пладне изкарват  само  на улицата от проститутките  1000  ! ама че си глупак !

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди