изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 18:52 EEST
Премиерът към родители: Делим един семеен бюджет    
Новини
В момента ситуацията е такава, че ние трябва да разпределим един семеен бюджет, защото това сме заварили. Това каза премиерът Бойко Борисов при връчване на наградите „Полетът на надеждата” на Фонд „Искам бебе”, предаде Агенция „Фокус”.


„На „Цанков камък” в 21 км третокласен път са заровени пари колкото за 100 детски градини в София, колкото за 12 фонда ин-витро за тази година. Даваме пари въпреки това”, каза Борисов. Той допълни, че изгубените средства са 240 млн. за 21 км.
Според премиера, инвестицията в хидровъзела нямало да бъде такъв проблем, ако е бил изграден, но в момента има само една трета от пътя. За да се дострои този път ще са нужни 100 млн. лв., а ако не се добърши, загубата от инвестицията ще е 800 млн. евро.

„Всичко, което успяхме да скатаем го даваме на вас, на пенсионерите и на социално слабите. Никой не се е грижил повече”, обърна се премиерът към родителите.
По думите на Борисов, с тези милиарди, които е трябвало да бъдат вложени в „Цанков камък”, АЕЦ „Белене” и т.н. сега можеха да се изграждат нови детски градини и правителството няма да се чуди откъде да взима заеми.
Удовлетворението на хората може да се върне, само когато те видят виновниците за милиардите, изхарчени по проектите АЕЦ "Белене“ и пътя "Цанков камък“, в затвора.

Борисов подчерта, че още преди месец е казал на протестиращите срещу ГМО майки, че той самият ще гарантира отглеждането на ГМО у нас да се забрани, и вчера това е станало факт.
"Един месец подскачаха по площадите, някои ги караше да подскачат“, отбеляза министър -председателят, цитиран от БГНЕС.
Той призова да му се даде време за да изпълни това което е поел като ангажимент. Бойко Борисов посочи, че до 4 години ще бъдат направени магистралите, метрото и завода за боклука, както е обещал.

„Поел съм ангажимент – фондът ще го има до края”, подчерта премиерът по повод създаването на фонд за асистирана репродукция.  Дир.бг

 


Сходни връзки

Премиерът към родители: Делим един семеен бюджет | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди