изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:18 EET
И БЪЛГАРСКИЯТ КОЛИНА - АНГЕЛ БЕКЯРОВ, БЯГА ОТ БЪЛГАРИЯ    
Спорт Българският Колина емигрира. 35-годишният рефер Ангел Бекяров заминава за Америка с полет на 25 март. Вчера той взе виза за страната на неограничените възможности. Гологлавият пловдивчанин ще живее в столицата Вашингтон.

24 часа след като кацне в Щатите, Бекяров почва да свири в местната юношеска дивизия. Ако нещата са наред, нашият има амбициите да стане първият българин, който ръководи в Мейджър сокър лигата.

"Отивам с такава мечта. В Пловдив даже не ми позволиха да стана методист, защото уж не съм знаел английски. Как ли пък взех виза за Америка?", изкодоши се пред "7 дни спорт" пловдивският Колина.

Визата на Бекяров за САЩ е за 7 месеца. Той обаче е убеден, че ще пробие и ще остане дълго в родината на Обама. Преди около година Ангел бе за кратко административен директор на Ботев (Пд), но бързо прозря трагедия в клуба на Димитър Христолов и се изнесе. Гологлавецът има в кариерата си у нас и ръководство на дербито ЦСКА - Левски. http://topsport.ibox.bg

 


Сходни връзки

И БЪЛГАРСКИЯТ КОЛИНА - АНГЕЛ БЕКЯРОВ, БЯГА ОТ БЪЛГАРИЯ | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
И БЪЛГАРСКИЯТ КОЛИНА - АНГЕЛ БЕКЯРОВ, БЯГА ОТ БЪЛГАРИЯ
Автор: Anonymous да 2010-03-20 @ 13:41 EET
Ами къде да живее естественно че там.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди