изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 15:20 EEST
НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ - ДЪРЖАВНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ СЛОЖИКА НАЧАЛОТО    
Новини

Диалог между работодатели, синдикати и държава за решаването на проблемите, поискаха служителите на Националната агенция по приходите, излезли днес на протест в градинката на бившия Мавзолей. Според председателя на синдикалната им организация Николай Наков целта е всички страни да бъдат чути и да се вземе най-правилното решение. Той заяви в НОВИНИТЕ на PRO.BG, че хората не са против реформа на правителството, а за това тя да се проведе по правилния начин.



Оказва се, че въпреки поканите за разговор към финансовия министър Симеон Дянков, такива не се осъществени.

По думите на Наков държавните служители са се събрали да „изпият по една вода” и по този начин да изразят несъгласието си с този подход на решаване на проблемите. Той каза още, че след протичане на мероприятието всеки е свободен да се присъедини към протеста на полицаите и да изрази съпричастност.

Дали ще има последващи действия от страна на държавните служители, зависи от реакцията на правителството, категоричен бе Наков. „Имаме уверение от премиера, че в понеделник ще бъдат вкарани за обсъждане предложенията за антикризисни мерки. Надявам се да няма повече проблеми”, изрази надежда той.

За първи път в един ден протестират пожарникари, полицаи, военни и служители на данъчната администрация. Протести ще има не само в София, но и в по-големите градове в страната. http://novinitepro.bg

 

 


Сходни връзки

НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ - ДЪРЖАВНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ СЛОЖИКА НАЧАЛОТО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди