изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 14:52 EEST
Ден преди откриването пламна дискотеката “Де лукс” на Жоро Моторо    
Новини Около 6 часа сутринта вчера пламна най-луксозната дискотека в Кюстендил "Де лукс", в която съсобственици са Георги Спасов - Жоро Моторо, Страшимир - по-малкия син на бизнес фамилия Данчеви, на които е най-големият завод за производство на дограма по немска технология, и бившият директор на пенсионното Кирил Тодоров.

Коментирайки загадъчния инцидент ден преди отварянето на най-луксозното нощно заведение в Кюстендил след голям ремонт, редовни посетители твърдят, че преди около две седмици между Моторо и Кирил Тодоров имало сериозно спречкване.

Сигналът за горящото заведение е получен в РСПАБ около 5.40 часа от минаващи граждани, бързащи за работа в промишлената зона, уточнява в. "Струма". Те видели, че от вратата на заведението излизат гъсти кълба дим, и се обадили на тел. 112. Пристигналите на мястото на инцидента с две пожарни коли огнеборци разбили вратата и потушили пламъците, обхванали инвентара.

Заведението не работи от около десетина дни заради течащ суперлукс ремонт в него. Според разлепените обяви то трябваше да отвори врати на 20 март, малко след като на площада бъде избрана новата девойка "Кюстендилска пролет 2010". Дискотеката щяла да предлага стриптийз, а посетителите от 22 до 24 часа ще пият водка "на корем", без да плащат, като част от промоциите в първия ден работа на обновената дискотека.

Зарибяването на младите освен с плакати става и в интернет, като промоциите заливат акаунтите на кюстендилци, регистрирани във социалните мрежи фейсбук и туитър.

Огънят обаче е унищожил новите кожени мебели в сепаретата на дискотеката, осветителната система, около 200 кв.м стени са опушени от горящата кожа, пластмаса и бакелит. Спасено е оборудването на двата бара в заведението.

Причините за пожара са в процес на изясняване, казаха от полицията. Експертите работят по две версии - умишлено запалване или късо съединение. Според кюстендилци пожарът в дискотеката много напомня случка отпреди две години, когато заведението отново се подпали необяснимо през един от малкото му почивни дни. Тогава собствениците на "Де лукс" прибраха тлъста сума от застрахователите.

/БЛИЦ
 


Сходни връзки

Ден преди откриването пламна дискотеката “Де лукс” на Жоро Моторо | 4 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Ден преди откриването пламна дискотеката “Де лукс” на Жоро Моторо
Автор: Anonymous да 2010-03-20 @ 13:31 EET

Нека! От където дошло там отишло.

Ден преди откриването пламна дискотеката “Де лукс” на Жоро Моторо
Автор: Anonymous да 2010-03-20 @ 13:56 EET
Браво на предния коментар-точно така,такива това заслужават-то всичкото е крадено/дискотеката/,хората гладуват,а те искотеки строят,от къде това богатство-от кражби-браво.....,че всичко е изгоряло-БРАВО!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ден преди откриването пламна дискотеката “Де лукс” на Жоро Моторо
Автор: Anonymous да 2010-03-20 @ 16:41 EET

напоследък  все  някой пали  ами  такива  дето  палят  играят със застрахователите   кой луд ще запали на някой нещо  от което собственика ще вземе луди  пари   защо  случият с механа  СТОЖЕР  не е  разгадан  още  !

Ден преди откриването пламна дискотеката “Де лукс” на Жоро Моторо
Автор: Anonymous да 2010-03-20 @ 19:19 EET

Браво, ама за пожара ще получи обезщетение с които ще си възстанови разходите а и пропуснатите ползи или ще изплати кредит и то с лихвите. Всичко това все за наша сметка - дребните клиенти на застрахователите.

 


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди