изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:44 EET
Станишев: Следващият враг на ГЕРБ ще са гражданите    
Политика "Това правителство препуска като конник без глава в различни посоки", коментира лидерът на БСП Сергей Станишев в словото си пред първия редовен конгрес на партия „Нова зора".

"Следващият враг на това управление на страната могат да се окажат самите граждани, защото не проявяват разбиране към трудностите на правителството. Това правителство и тази управляваща партия може да съществуват само в конфронтационна среда, в която се сменят ролите на лошите", каза още председателят на БСП, като подчерта, че "лошите" са предишното правителство, БСП и президента.

"В даден момент враг може да се окаже и ЕС, защото "не е направил нещо по свирката на това правителство", прогнозира Станишев. "БСП и "Коалиция за България" са единствената реална опозиция към този момент, която е принципна, алтернативна и не е самоцелна", посочи още той, като допълни, че тенденциите в управлението на ГЕРБ досега са социално-икономически спад и разруха на България и установяване на авторитарен по своя характер режим.

Според Станишев, ако не се смени бързо политиката на правителството, ще се стигне до тежък бюджетен дефицит. "За първите 2 месеца на 2010 година се очертава бюджетен дефицит от около 1 млрд. лв., като основната характеристика на тази политика е прехвърляне тежестта от кризата върху плещите на обикновените хора", подчерта лидерът на БСП.

"Стои въпросът ние БСП ще имитираме опозиционност, или ще бъдем реална опозиция", изтъкна Сергей Станишев, според който БСП трябва да бъде основен опозиционен фактор. /БЛИЦ
 


Сходни връзки

Станишев: Следващият враг на ГЕРБ ще са гражданите | 9 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Станишев: Следващият враг на ГЕРБ ще са гражданите
Автор: Anonymous да 2010-03-20 @ 17:03 EET
абе като беше  мин председател  не мислеше  за  хората   защо   не разследваш твоичките  и другите  от  минали  год  от  разните политически партии  ами  сега  се сети че  всичко ще падне върху плещите на народа  ами  ще падне  тия  пари дето  са се  крали 20 год  кой   искаш да ги възстанови  партия  герб  ли   в която истинските гербери  се броят  на пръсти  всички  които се преименуваха  в гербери  са  бивши  комуняги  и са все  същите  и сега  продължават да се  облагодетелстват  покрай  партия  герб  той  БОРИСОВ  от там  трябва  да  започне  истински ли са   герберите  в  ДОБРИЧ  ТЕ СА ГЕРБЕРИ  ТОЛКОЗ   колкото  ние  сме  американци  върнете  всичко  крадено  къде са  парите  от  наводненията  и природните  бедствия  ами  МАСЛАРОВА  АМИ  И ДРУГИТЕ  20  ГОД  КРАДЪТ  ВСЕ ЕДНИ  И СЪЩИ  СЕГА  ХОРАТА  ЩЕЛИ ДА ГО ИЗПИТАТ ВЪРХУ ГЪРБЪТ СИ  ИЛИ  ВИЕ  СЕ ОТЪРВАХТЕ  И СЕГА  Бойко  ВИ Е ВИНОВЕН   че БОЙКО ли създаде политическия  чадър  на октопода  !ами  кои са олигарсите  не са ли тези дето  20 год  смучат  парите  на  хората  че  и на  местните  сутеньори  и там  разни  престъпници  които  си  плащат недосегаемост  писна ни от  вашите интервюта  и  изказвания  тъпчете  на едно място  и 20  год  дъвчите  една и съща  дъвка  не сме нито слепи нито  глухи  когато  беше бсп  на власт  кой  купуваше  гласовете  в  ДОБРИЧ  АМИ ЗА НДСВ  АМИ  И СЕГА  ЗА ГЕРБ   ВСЕ ЕДНИ ИСЪЩИ СА В ПОЛИТИКАТА  !
Станишев: Следващият враг на ГЕРБ ще са гражданите
Автор: Anonymous да 2010-03-20 @ 17:12 EET
ДА ДА ДА! Категорично да , ЧЕ СЛЕДВАЩИЯТ ВРАГ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ СТАВАМЕ ВСИЧКИ, КОИТО ГЛАСУВАХМЕ ЗА ГЕРБ,ЗАЩОТО НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВАТ ПЕНСИОНЕРИТЕ,МАЙКИТЕ, БЕЗРАБОТНИТЕ, НАЙ-ВЕЧЕ!
Станишев: Следващият враг на ГЕРБ ще са гражданите
Автор: Anonymous да 2010-03-20 @ 19:52 EET

естествено че ние ще сме врагавете  против  герб  защото  чакахме  даже прекалено чакахме да се вразумите  но вие така и непостигнахте единство с вашите ммногобройни партии  то пребоядисване ли не беше то  сменяне на  роли ли не беше  а ние все чакаме ли чакаме  да се сетите  че има  още живи  българи  които  да  глауват  с едничката надежда че новодошлата партия на власт ще ни избави от мизерията !

Станишев: Следващият враг на ГЕРБ ще са гражданите
Автор: Anonymous да 2010-03-20 @ 19:58 EET
Срий се бе Гей!
Станишев: Следващият враг на ГЕРБ ще са гражданите
Автор: Anonymous да 2010-03-20 @ 20:04 EET
Ти кога го пробва? Стига инсиноации! Не се хващайте, като удавници за сламка!
Станишев: Следващият враг на ГЕРБ ще са гражданите
Автор: Anonymous да 2010-03-21 @ 20:30 EET
ей   тъпанар  преди  да се изкажеш  помисли  малко какъв бюджет остави ти  и  колко ли колко  крадохте  ама  май ви разкриха  документацииката  а  !
Станишев: Следващият враг на ГЕРБ ще са гражданите
Автор: Anonymous да 2010-03-21 @ 23:15 EET

Галиба ти много знайш какво са разкрили, Байо! ... Иска ти се много и понеже усещаш, че си се посрал яко, като изпрати ГЕРБ у властта.... Сега от осем езера вода ще донесеш, само и само да се докажеш като невинен. Ма то какъвто електоратя , такива и политиците. Ден с ден не си приличат. Воля за една свястна работа нямат.

Станишев: Следващият враг на ГЕРБ ще са гражданите
Автор: Anonymous да 2010-03-21 @ 23:42 EET

Вие ,къде БЯХТЕ  ПРЕЗ ТЕЗИ 20 ГОДИНИ, ГОСПОДА  УПРАВЛЯВАЩИ,  НА  ДРУГА ПЛАНЕТА ЛИ ЯДОХТЕ ОТ ДЪРЖАВНАТА ТРАПЕЗА, ЧЕ СЕГА СИ ТЪРСИТЕ САМО ОПРАВДАНИЯ, ЧЕ ВЕЧЕ НЕ ВИ СТИГА ПРАВИТЕЛСТВЕН ШОК И ПАНИКА, АМИ ОТИВАТЕ ОТ КАДЪРНОСТ ЕДВА ЛИ НЕ НА "ГРЪЦКИ СЦЕНАРИЙ"

Станишев: Следващият враг на ГЕРБ ще са гражданите
Автор: Anonymous да 2010-03-22 @ 00:22 EET
Станишев пасти да яде , пред тез, дето ги е вършила ЦВЕТЕЛИНА!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди