изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:58 EET
ФОРУМ 2: КАКВО ОЧАКВАТЕ ОТ "ГРЪЦКИЯ СЦЕНАРИЙ" В БЪЛГАРИЯ?    
ОбществоПремиерът Бойко Борисов заяви, че България е влязла в т. нар. ГРЪЦКИ СЦЕНАРИЙ. Милиони българи изпитват все по-голямата тежест на икономическата криза. Част от тази тежест е последица от световната икономическа криза, но друга, а тя многократно по-голяма, се дължи на посредственото управление и алчността на т.нар. политически елит на агонизиращата ни държава.

Какво е вашето мнение за т. нар. ГРЪЦКИ СЦЕНАРИЙ в България?

Какво очаквате да се случи в близките дни и месеци?

Чия е вината за ГРЪЦКИЯ СЦЕНАРИЙ в България?

Какъв изход виждате, за да оцелее държавата?

Има ли конкретни личности, допринесли за икономическия крах на България и кои са те?

Очакваме да изразите личното си мнение, бъдете откровени в него.

ДДС става 22%?

Тройната коалиция излъгала бизнеса с над 2 милиарда, Бойко въвежда данък "лукс"

ПРЕМИЕРЪТ БОЙКО БОРИСОВ: ВЕЧЕ СМЕ В ГРЪЦКИЯ СЦЕНАРИЙ

ФОРУМ 1: КОЯ Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ДУПКА НА БЪЛГАРИЯ?

 


Сходни връзки

ФОРУМ 2: КАКВО ОЧАКВАТЕ ОТ "ГРЪЦКИЯ СЦЕНАРИЙ" В БЪЛГАРИЯ? | 7 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ФОРУМ 2: КАКВО ОЧАКВАТЕ ОТ "ГРЪЦКИЯ СЦЕНАРИЙ" В БЪЛГАРИЯ?
Автор: Anonymous да 2010-03-21 @ 23:07 EET

=ДО ГОСПОДИН БОРИСОВ= ВЯРВАЙТЕ НА ГЛАДНИЯ, А НЕ НА СИТИЯ И ЩЕ ИЗЛЕЗЕМ ОТ КРИЗАТА,БЕЗ ДА НАВЛИЗАМЕ В т. н. "ГРЪЦКИ СЦЕНАРИЙ", НИЕ ВЕЧЕ СИ ИМАМЕ БЪЛГАРСКИ ,КОЙТО Е МНОГО ПО-ВАЖЕН ЗА НАС, ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА , КОИТО НЕ СЕ ЗАНИМАВАМЕ С ВИСША ПОЛИТИКА, НО РЕДОВНО Я СЛЕДИМ И ГЛАСУВАХМЕ ЗА ВАС, ВРЕМЕ Е  И ВИЕ ДА НИ ЧУЕТЕ!     НЕ ЖЕЛАЕМ " гръцки сценарий" В БЪЛГАРИЯ  =политическият елит  да отговаря за агонизиращата ни държава,през последните 20 години,защото вие само си сменяте ролите и всички малко или много сте виновни, удари часа да си плащате лукса!   = В близките дни очакваме  първо  стабилни и добре обмислени  антикризисни мерки не за сметка на най, ама най-бедните хора,съкратени от работа без доходи и соц. помощи,за сметка на братята роми, които поработват и за соц. помощи  попадат!  КАК ЩЕ ЖИВЕЯТ ХОРАТА, КОИТО НЕ СА ПЕНСИОНЕРИ И НЕ ПОЛУЧАВАТ НИЩО,ДОКАТО СИ НАМЕРЯТ РАБОТА С КАКВО ЩЕ СЕ ПРЕПИТАВАТ?        Да  няма професия БЕЗРАБОТЕН, АМИ ВЕДНАГА СЪЗДАЙТЕ РАБОТНИ МЕСТА В Д О Б Р  И Ч  ,  5м помощи, както е в ЕС, АМА  ГЕРМАНЦИТЕ С ТЕЗИ СОЦ. ПОМОЩИ ИДВАТ В БЪЛГАРИЯ НА ПОЧИВКА, А НАШИТЕ ЩЕ ГИ ОТНЕМЕТЕ И ТОГАВА В БЛИЗКИТЕ МЕСЕЦИ СЕ ПАЗЕТЕ ОТ ГПАДНИТЕ,ЧЕ ОТ ТЯХ НЯМА СПАСЕНИЕ !  СЪКРАТЕНИТЕ ВЪРНЕТЕ НА РАБОТА,  КЪДЕТО СА БИЛИ, РАБОТЕЩИТЕ ПЕНСИОНЕРИ- ВЪН ОТ РАБОТА -ПЪРВА АНТИКРИЗИСНА МЯРКА!     ЗАЩО СЕ ОТКАЗАХТЕ ДА ПРИТИСНИТЕ ДЪРЖАВНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ , В  СОЦИАЛНИ ГРИЖИ  СИ ТРУПАТ ПО ОЩЕ ЕДНА МИНИМУМ ЗАПЛАТА ОТ КОМАНДИРОКИ ОТ ДОБРИЧ ДО СОФИЯ,УЖ ПРОВЕРЯВАЩИ ЕКСПЕРТИ,ОТДЕЛНО ЗА ОБЛЕКЛО ВЕЧЕ СА ДАДЕНИ, ПЛАЩАТЕ ГРЕШНИ ПАРИ ЗА ОСИГУРАВКИ, А ТЕ СЕ ОБЛАЖВАТ СОЛИДНО !И СА ПО ДВАМА,ТРИМА , ДОКАТО МОЖЕ ДА БЪДЕ ЕДИН И ТО  ОТ СОФИЯ, А НЕ ОТ ПРОВИНЦИЯТА ДА ПИЛЕЯТ ПАРИ !!!!!  ЗА ГРЪЦКИЯ СЦЕНАРИЙ СМЕ ВИНОВНИ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ И СЕГА С ОГЛЕД ОЦЕЛЯВАНЕТО НА НАЦИЯТА И ДЪРЖАВАТА АКО ЩЕШ С МАГИЧЕСКА ПРЪЧКА УПРАВЛЯВАЙ, БОЙКО , НО НИ СПАСЯВАЙ, НЕ ТЪРСИ САМО ВИНОВНИ , ЩОТО И ТИ ПРЕЗ ТЕЗИ ГОДИНИ БЕШЕ ТУК СРЕД ТЯХ, ЗАЩО НЕ ГИ УДРЯ ПРЕЗ ПРЪСТИ,СЕГА ГИ ПРЕСЛЕДВАШ ,БРАВО!       ПОДАЙ РЪКА НА КАДЪРНИТЕ ФИНАНСИСТИ,ИКОНОМИСТИ, СЪЗДАЙТЕ ВЕДНАГА РАБОТЕЩА ИКОНОМИКА!  ВИНОВНИЦИТЕ НА СЪД , БЕЗРАБОТНИТЕ НА РАБОТА, ПЕНСИОНЕРИТЕ В КЪЩИ, ЕФЕКТИВНА И НЕОТЛОЖНА  АНТИКРИЗИСНА МЯРКА, ЗА ДА ОЦЕЛЕЕ ДЪРЖАВАТА! ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ  ИЗЛЪГАЛА БИЗНЕСА, АМИ ДОКАЖЕТЕ ГО!    ОТРЕЖЕТЕ ОТ ДЪРЖАВНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ, ОТ РАБОТЕЩИТЕ ПЕНСИОНЕРИ,. ВЪВЕДЕТЕ ДАНЪК " ЛУКС",  ЗАЩОТО ВСИЧКИ НОВОИЗЛЮПЕНИ БОГАТАШИ СА ВИНОВНИ ЗА ИКОНОМИЧЕСКИЯ КРАХ НА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 20 ГОДИНИ Е И СЕГА ВСИЧКИ ЗАЕДНО  БОЙКО, ГЕРБЕРИ, СИНИ ДЕМОКРАТИ, АТАКА, РЗС И ДОРИ ЧЕРВЕНИ РОЗИ С ПРЕЗИДЕНТА И НДСВ И ДПС СЕ ОБЕДИНЯВАЙТЕ С ИДЕИ И СПАСЯВАЙТЕ БЪЛГАРИЯ!  НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ ОМРАЗАТА ДА НАДДЕЛЕЕ НАД РАЗУМА, ВИНОВНИ Е ИМАЛО И ЩЕ ИМА , ИКОНОМИЧЕСКИ КРАХ НА ДЪРЖАВАТА НЯМА ДА ИМА, АКО СТЕ РАЗУМЕН Г-Н БОРИСОВ!   доброжалател

ФОРУМ 2: КАКВО ОЧАКВАТЕ ОТ "ГРЪЦКИЯ СЦЕНАРИЙ" В БЪЛГАРИЯ?
Автор: Anonymous да 2010-03-21 @ 23:25 EET
ЗА ДА ИЗЛЕЗЕМ ОТ ТАЗИ АГОНИЯ ОТРЕЖЕТЕ ОТ ВСИЧКИ БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЯ ,КОИТО ПОЛУЧАВАТ НАД 400 ЛВ ЗАПЛАТИ, НАЛИ ХЛЯБА И НОЖА СА У ВАС!
ФОРУМ 2: КАКВО ОЧАКВАТЕ ОТ "ГРЪЦКИЯ СЦЕНАРИЙ" В БЪЛГАРИЯ?
Автор: Anonymous да 2010-03-22 @ 00:08 EET
ОЧАКВАМЕ да вземете  с разум твърди решения не по  гръцки сценарийй, а по бългаски стандарти да орежете, всички , които получават пенсии , заплати над 600лв, да не пропуснем и от тези дето нищо не получават най-много по една просяшка тояга,кой с каквото  може да спасява хрантутниците, дето всички, ама всички са в кюпа и сега се чудят кой е виновен????????????????
ФОРУМ 2: КАКВО ОЧАКВАТЕ ОТ "ГРЪЦКИЯ СЦЕНАРИЙ" В БЪЛГАРИЯ?
Автор: Anonymous да 2010-03-22 @ 16:30 EET
Какъв гръцки сценарий??? Гърците са 20 години пред нас по качество на живот!!! Вижте им градовете, селата, улиците, къщите.... Гърция има БВП 340 милиарда лева, ние 66 милиарда!?
ФОРУМ 2: КАКВО ОЧАКВАТЕ ОТ "ГРЪЦКИЯ СЦЕНАРИЙ" В БЪЛГАРИЯ?
Автор: Anonymous да 2010-03-22 @ 18:05 EET
НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ КАКЪВ ЩЕ Е СЦЕНАРИЯ ....ТОБЕЗ НЕГО НЕ СТАВА ....НОМЕРЪТ ЗА БЪЛГАРИНА ...ЕДА ВИДИ КАК ОБЕКНОВЕНИЯ ЧОВЕЧЕЦ СИ ТЪСИ ПРАВАТА ....АКАТО НАС ...тоиго натиска .....аточовечето се навежда ...все повече ....ИДОКАТО СПРЕ ДА СА ДВИЖИ ...
ФОРУМ 2: КАКВО ОЧАКВАТЕ ОТ "ГРЪЦКИЯ СЦЕНАРИЙ" В БЪЛГАРИЯ?
Автор: Anonymous да 2010-03-22 @ 19:12 EET
След  днешното изявление, че ще вдигат ДДС с 2%, на мен веч;е ми е ясно, че няма никакъв сценарий. Има просто хаос и полупобъркани набедени политици. :-)))))))
ФОРУМ 2: КАКВО ОЧАКВАТЕ ОТ "ГРЪЦКИЯ СЦЕНАРИЙ" В БЪЛГАРИЯ?
Автор: Anonymous да 2010-03-23 @ 22:27 EET

Абсолютно сте прави,защо от ден на  ден по-зле става,само оправдания чак в Доха, разказваме и там се прочухме, колко ни струват шментите капели!  Явно до никъде няма да стигнем  и с тези управници, днес ще спираме .. утре пускаме...игра на управление!


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди