изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:28 EET
"МИС ПРОЛЕТ 2010" СТАНА 17-ГОДИШНАТА УЧЕНИЧКА БЕАТРИС ТОНЧЕВА    
Мис & Мистър Над 5000 зрители приветстваха красивите кюстендилски девойки на площад "Велбъжд" в тричасово фантастично шоу.

Беатрис Тончева е новата „Мис Кюстендилска пролет 2010”. Тя получи короната си от кмета на Кюстендил Петър Паунов пред изпълнения централен площад „Велбъжд”, съобщава nablyudatel.com. Първа подгласничка на Беатрис е Петра Атанасова, която получи лентата и награда от 600 лв. от заместник кмета Виктор Янев. Втора подгласничка е момичето от ромски произход Далила Кръстева, която получи короната, лентата и награда от 600 лв. от директора на Драматичния театър Чавдар Ненов. За първи път в конкурса участваха две момичета от ромски произход.

„Прекрасен е града ви, много хубава традиция имате в днешния ден, продължавайте да си я пазите и да си я тачите. Аз се радвам, че красивите момичета не са само в картините на Майстора, видяхме ги и тази вечер тук. Много труден беше изборът ни”, каза председателя на журито, водещата на „На кафе” Гала.

Момиче на публиката в конкурса, за което имаше възможност за sms- гласуване е Стефани Ангелова. Тя е на 16 години, ученичка в Професионална гимназия по икономика и мениджмънт, зодия рак. В свободното си време слуша музика, работи на компютъра или излиза с приятели. Мечтае за по-добро бъдеще на нашия град в сферата на туризма. Тя получи и специална награда – картина от художника Бисер Лапев. Бяха присъдени и ред награди от спонсори на конкурса.

Беатрис Руменова Тончева е на 17 години, ученичка в Професионална гимназия по икономика и мениджмънт, зодия Скорпион. Обича своите приятели и прекарва свободното си време с тях. Мечтае да живее така, че в живота й да има само хубави мигове. „Много се радвам. Бях себе си и спечелих. Много съм развълнувана. Сама реших да се явя на конкурса, а родителите ми и приятелите ми ме подкрепиха. Беше много приятно, сприятелихме се с всичко момичета, нямаше злоба между нас, беше забавно и приятно. Пожелавам на всички кюстендилци: „Честита пролет, бъдете живи и здрави и нека тази година да бъде по-добра!”, каза Бетрис, която се явява за първи път на подобен род конкурси и е решила да продължи обучението си в България и в Академията в Свищов.

Петра Славчова Атанасова е на 16 години, ученичка в Природоматематическа гимназия, зодия Близнаци. В свободното си време обича да рисува и спортува. Мечтае да направи собствена изложба, да си отвори собствен диско-клуб и да отиде до Тибет. „Всичко е страхотно, не мога да повярвам, че всичко мина толкова бързо, всички много ще ми липсват”, каза Петра, която все още няма приятел. С наградата от 600 лв. от конкурса тя ще направи своя лична изложба, за която не пожела да разкаже нищо в аванс.

Далила Асенова Кръстева е на 16 години, ученичка в Професионална гимназия по туризъм „Н. Вапцаров”, зодия Водолей. Обожава да танцува. Мечтае за собствен хотел и успешен бизнес.„Не мога да опиша с думи това, което изпитвам. Нямах никаква представа, че ще спечеля. Предложиха ми да участвам, на сцената е много различно, чувството е невероятно. Подкрепиха ме доброволците от сдружение „Ларго” и родителите ми. Станахме приятелки с някои от момичетата, сприятелихме се”, каза Далила, която мисли да се занимава с нещо, свързано с „контрол на качеството и производство на храни и напитки”, каквато е специалността й в гимназията, а може би и с мода, но все още не е решила дали ще продължи образованието си.

 Шоуто продължи близо три часа, а за доброто настроение на хилядите, излезли на площада, се погрижиха водещите Мария Игнатова и Димитър Рачков, както и певецът Крум и рок-групата Д-2. Най-красивите момичета избираха Нели Стамболиева - представител на светски сайт, представител на телевизия „Балканика” и Андрей Авдеев, ръководител на отдел „Външна политика” в Посолството на Руската Федерация, поп-фолк певицата Емануела и народната изпълнителка Румяна Попова. /БЛИЦ

 


Сходни връзки

"МИС ПРОЛЕТ 2010" СТАНА 17-ГОДИШНАТА УЧЕНИЧКА БЕАТРИС ТОНЧЕВА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди