изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2023-01-26 @ 18:52 EET
„Мис Силикон” Йоана в „Горещо    
 

Мис & Мистър „Мис Силикон” Йоана в „Горещо: „Аз доброволно давам титлата ми, но Катрин няма да я получи, тъй като има фриволно поведение!”

 Как да спечелим голямата награда? Как да намерим място за паркиране? Как да станем богати? Как да проектираме бъдещето си? Отговорът на Венета Райкова е: Методът Силва! Много пъти в интервюта водещата на „Горещо“ е казвала, че дължи успехите си и на метода Силва. Създателят на този почти магичен метод за духовно усъвършенстване - Хосе Силва - търсейки начин да подобри успеха на децата си в училище, открива силата на алфа-нивото – състояние, в което всеки човек влиза точно преди да заспи или веднага след като се събуди. „Това състояние много от великите хора, които са известни като гении, са го използвали!” – разказва Стоян Лаловски, международен лицензиран лектор за метода Силва и гост в „Горещо“ – „Ценното в това състояние е, че при него се активизира дясното полукълбо на мозъка. В будно състояние е по-активно лявото полукълбо. То събира информацията, анализира я, взима решения – логични решения. Въпросът е, че те не винаги са правилните! Много от гениалните открития са постигнати в това състояние – в алфа-нивото!... Всички хора минават през това състояние и... заспиват!... Въпросът е използваме ли го това състояние, как го използваме и най-важното е да можем да го предизвикваме. На това учи методът Силва... Много е важно ние да можем да се свързваме с това поле, което може да ни даде всичко – там дали ще поискаш един лев или един милион, няма никакво значение! Там всичко може да ти се даде!”
  Според Лаловски методът Силва е учение за позитивното мислене, в което човек трябва да визуализира или програмира желанията си: „Много е важно ние как задаваме програмата, която искаме. Например: „Аз не искам да съм болен!” те свързва с енергията на болестта, а не те свързва със здравето. Трябва да кажем: „Искам да съм здрав!” Важното е да се свързваме с положителните енергии!” В този контекст той цитира и легендарните думи на Майка Тереза: „Ако правите демонстрация ПРОТИВ войната, не ме търсете. Ако е ЗА мира, аз ще съм първа.“ Методът учи и на много други ценни неща – как да заспиваме без лекарства, как да се будим без будилник, защото будилникът е един много голям стрес, как да извличаме информация от сънищата, как да запомняме сънищата и как да ги тълкуваме, как да запаметяваме по-добре, как да се представяме по-добре по време на изпит, как да четем по-пълноценно. „Методът Силва е много лесен за прилагане, защото човек се научава да го прави навсякъде.”
  „Аз чрез метода Силва в най-големите задръствания и най-трудните улички в центъра намирам къде да паркирам, а някои колеги – не!...” – споделя личния си опит Венета Райкова-Георгиева. - „Чрез този метод спечелих голямата награда в „Сделка или не” – визуализирах от предишния ден. Просто като си лягах вечерта виждах как съм на тази сцена, виждах как отварям кутията и на нея пише 75 000 лева и знаех какво ще кажа като отворя кутията. Отидох на другия ден и това се случи!”
  
  „Алексей Петров е бил със снайпер в апартамента на Лили Иванова!” – казва Кристина Патрашкова, която избра „Горещо” за премиерата на новата си книга „Алексей и Бойко”. - „Книгата започва от 10-ти февруари, прочутата „нощ на Октопода” - тогава, когато бяха направени арестите, включително и на Алкесей Петров. От там нататък аз прочетох и чух толкова много неща за този човек, че се стреснах и започнах да си задавам въпроса дали аз го познавам. По време на нашите срещи, на които сме обсъждали най-вече политика и журналистика и въпреки че той е бил стравнително лаконичен за нещата, които знае, така или иначе аз съм научила някои неща. Реших, че трябва да разкажа моята истина за Алексей Петров и за взаимоотношенията им с Бойко Борисов, тъй като мисля, че точно тези взаимоотношения родиха този конфликт, който в момента разтърсва държавата и имаме един арестант номер едно!”
  
  Тази седмица за зрителите на „Горещо” първата носителка на титлата „Мис Силикон” Йоана съобщава, че се отказва от титлата си и ще върне короната: „Реших, че за мен е по-добре да се откажа от тази титла! Когато спечелих конкурса срещу мен започнаха много атаки от тази гледна точка, че медиите изопачаваха доста неща и започнаха да ми приписват разни връзки, забъркаха ме в скандали... Да, отказвам се! Разговарях с Мариана Маринова, организаторката на конкурса и взехме следното решение - аз доброволно давам титлата ми, но Катрин няма да я получи, тъй като има фриволно поведение и благодарение на нея се стигна до тези скандали, в които бях забъркана!”
  Пред Венета Райкова-Георгиева Йоана признава, че Росен Петров й е изпращал сексуални SMS-и, но тя не му е обърнала внимание тъй като не го харесва като мъж: „Ако беше някой красив мъж, привлекателен, мой тип, може би щях да се замисля...!”
  „Мис Силикон” признава, че не е имала нужда от пластичната операция за уголемяване на бюста: „Просто го направих! В момента безкрайно много съжалявам!” Сега първата „Мис Силикон” мечтае да бъде обикновено момиче и да започне собствен бизнес в сферата на модата.  http://media.erogance.eu

Забъркват MИС Силикон в интриги със Сираков, Черния и Гонзо

СИЛИКОНОВИЯТ ВИХЪР ЙОАНА ХРИСТОВА ПРЕВЗЕМА МЕДИИТЕ

Eкс звезда от Star Academy стана "Мистър Еротик"

Мис Силикон ІІ свали Красьо Черничкия. Силиконка смени Магда

”Мис Силикон” се съблече във вилата на Христо Сираков

 


Сходни връзки

„Мис Силикон” Йоана в „Горещо | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2023 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди