изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 20:11 EEST
НДСВ - КАВАРНА, ПРЕИЗБРА ПРЕДСЕДАТЕЛЯ СИ    
ПолитикаНа провелата се общинска отчетно-изборна конференция в Каварна отново за председател бе преизбрана Недялка Горчакова, съобщиха от пресслужбата на областното ръководство на жълтата партия.

На събранието, на което е присъствал областният лидер д-р Г. Желев е бил направен отчет и анализ на резултатите за НДСВ в общината. От партията се похвалих, че в рамките на конференцията са били приети нови членове. За зам.-предсетален на общинската структура е избрана Милена Димитрова, а работата в селата е поделена между Йорданка Михайлова и Павлина Радева. Присъствалите на отчетно-изборното събрание са запознати и със становището на Националния и Политическия съвети на НДСВ, според което жълтата партия смята, че сега е времето кабинетът да покаже своята национална отговорност и да обедини всички политически сили, неправителствени организации, гражданското общество, да използва целия експертен и интелектуален потенциал на нацията и да създаде българската програма за излизане от кризата, добавят от пресслужбата. "Тази програма не е по силите на една партия, тя трябва да е плод на обществено съгласие и да е заредена с енергията на целия народ. Председателят на НДСВ още през миналия декември предложи да се създаде национален, а не партиен, щаб за борба с кризата" - казват още от партията.
 


Сходни връзки

НДСВ - КАВАРНА, ПРЕИЗБРА ПРЕДСЕДАТЕЛЯ СИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди