изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:50 EET
Сляпа проститутка оправя по 15 клиенти на ден    
Общество
Тя е сляпа, но е високооборотна проститутка. Изгубва зрението си преди три години в Германия, защото един от клиентите й я пребива жестоко. После Маречка се връща в България и продължава да практикува най-древната професия на света. Голямата мечта на Маречка е да събере пари за операция, с която да върне зрението си.


Червенокосата жрица се превръща в най-оборотната проститутка на София, тъй като многото й доволни клиенти се връщат отново и отново. Говори се, че красавицата с манекенски размери е богинята на фелациото. Но най-странното е, че никой не подозира, че всъщност тя е сляпа. Дори във бардака са разбрали за нейния недъг чак тогава, когато се наложило да подпише документи за лекар. Но това не пречи на младата проститутка, тъй като се е научила да разпознава хората по мириса им. Жрицата, която е намерила тази „работа“, благодарение на една своя братовчедка, бързо спечелила редовна клиентела.

„Не могат без мен. Познавам вече стотици мъже, които се връщат. Оправям по десет на ден, но пак има чакащи“, се хвали тя.

Маречка има строго определен работен график, защото се страхува от бързо изхабяване. Твърди, че мъжете идват при нея не толкова за чукането, а по-скоро, за да получат нежност и да има с кого да говорят. „Свършват за 2 минути. После ги галя по главата, а те споделят своите проблеми с мен. Понякога повече съм психиатър, отколкото проститутка“, са думите й.

Разказва през смях и една интересна случка от преди 3 години: „Зима е. Аз съм по палто, а отдолу не нося нищо. По едно време чувам, че спира тир и веднага се разголвам. В същия този момент, усещам как някой ме сграбчва и тича. Човекът ми махал дълго време да се кача на тира му, но аз нали съм сляпа, няма как да го видя. Ядосал се той, дойде при мен и каза, че ме иска. След това, като разбра, че съм сляпа, много се смя и дори ми остави тлъст бакшиш„.

Голямата мечта на Маречка е да събере пари за операция, с която да върне зрението си. Пред колежките си тя споделяла, че заделя поне 50 % от заработеното за тази цел. /БЛИЦ
 


Сходни връзки

Сляпа проститутка оправя по 15 клиенти на ден | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди