изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:07 EEST
ЮНОШИТЕ НА ДОБРОТИЦА ПРОДЪЛЖАВАТ НАПРЕД    
СпортВолейболистите на Добротица се класираха за следващия квалификационен турнир за юноши старша възраст, след като преодоляха ситото на надпреварата, на която бяха домакини.


Вчера възпитаниците на Евгени Попов победиха с 3:0 гейма състезателите на Пазарджик, а няколко часа по-късно се наложиха с 3:2 гейма и над П. Пондалов (Сливен), който бе основен конкурент на добричлии за първото място в турнира.
В тайбрека съставът на Добротица надделя с 15:12 точки. В турнира трябваше да участва и отборът на Монтана, но се отказа в последния момент. В резултат на това домакините на няколко пъти прекрояваха програмата. “Ще искаме от федерацията да сме домакини и на следващата квалификация. Така ще имаме и по-голям шанс за класиране на финалите на републиканското първенство. Засега знаем, че единият от противниците ни се казва ЦСКА. Другият най-вероятно ще бъде Черно море БАСК или Лукойл Нефтохимик”, заяви членът на УС на клуба Митко Велев.
Още спорт в http://www.centersport.org

 


Сходни връзки

ЮНОШИТЕ НА ДОБРОТИЦА ПРОДЪЛЖАВАТ НАПРЕД | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди