изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:09 EET
ЛИЧНИ РЕКОРДИ ЗА ЩАНГИСТИТЕ НА ДОБРУДЖА И ДЖИМ В БУРГАС    
СпортЩангистите на Добруджа и Джим постигнаха лични рекорди по време на държавния лично отборен шампионат при децата, който федерацията, оглавявана от Антон Коджабашев, организира в Бургас.


Тимът на Добруджа, воден от Тодор Кирчев, се представи с двама щангисти. В кат. до 35 кг Себайдин Халим завърши втори, а при 55-килограмовите Веселин Георгиев зае трето място. Тримата представители на Джим бяха абсолютни дебютанти, но това не им попречи да подобрят личните си резултати, заяви наставникът Диян Дейков.
Братята Али Демир и Денис Демир - ученици в ОУ “Н. Й. Вапцаров”, се наредиха съответно на 3-то и 6-о място в категориите до 45 и до 35 кг. Милан Тошев от ОУ “Христо Смирненски” завърши на четвърта позиция в надпреварата при 55-килограмовите.
Треньорите и на двата клуба заявиха, че са много доволни от представянето на своите тежкоатлети и похвалиха домакините за чудесната организация.
Клубът на Добруджа имаше и трима участници при кадетите. Голяма битка за първото място в кат. до 62 кг води Мартин Андреев. Той направи 6 опита, но в крайна сметка имаше повод за радост. Трети в категориите си до 56 и 84 кг станаха Георги Костадинов и Стелиян Илиев.
Още спорт в http://www.centersport.org

 


Сходни връзки

ЛИЧНИ РЕКОРДИ ЗА ЩАНГИСТИТЕ НА ДОБРУДЖА И ДЖИМ В БУРГАС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди