изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 16:32 EEST
ДПС ще сезира главния прокурор по казуса с консултантските пари на Доган    
Политика ДПС ще сезира главния прокурор по повод твърденията, че Ахмед Доган е получил 1.5 млн. лв. за консултантска дейност, които са платени от държавния бюджет. Това съобщи в интервю по БНТ1 говорителят на партията Камен Костадинов. Той уточни, че Доган действително е получил сумата, но тя е от средства на частен институт по минно дело.

В събота стана известно, че лидерът на ДПС Ахмед Доган е взел 1.5 млн. лева като консултант по няколко мащабни хидроенергийни проекти.

Упълномощен съм да заява, че Ахмед Доган е съгласен да бъде проверена документацията, свързана с неговата консултантска дейност, но услугата, която той е извършил, няма нищо общо с проекта "Цанков камък", обясни Костадинов и уточни, че получените пари от Доган не са от държавния бюджет. По думите на Костадинов в публикацията, уличаваща Доган в конфрикт на интереси има "много неистини".

Би имало конфликт на интереси, ако този институт (Института по минно) е работил по държавен проект, коментира говорителят на ДПС. Според него Ахмед Доган е идеологът на развитието на енергия от алтернативни източници в България и през годините той се е специализирал в тази област. Той е много добре подготвен по тази тема, заяви Костадинов и уточни, че Доган е почетен член на Водородното дружество и освен това има лаборатория в дома си, общува с учени, постоянно се среща с хора от БАН.

Лидерът на ДПС освен това вече е регистриран като физическо лице по ДДС и работи и по други енергийни проекти, разкри Костадинов.

Вчера градският прокурор на София Николай Кокинов заяви, че още днес прокуратурата ще провери дали взетите от Доган пари са от държавния бюджет.

 


Сходни връзки

ДПС ще сезира главния прокурор по казуса с консултантските пари на Доган | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ДПС ще сезира главния прокурор по казуса с консултантските пари на Доган
Автор: Anonymous да 2010-03-22 @ 16:48 EET

До кога ще търпим лъжи, сега пък консултант, във цялата държава консултантите крадат народа, както екстрасенсите. Лекарите вземат от 20- до 50 лева на частно на преглед, а когато отидеш в кабинета им те повече пишат, отколкото да лекуват, в частния повече говорят за болестта все едно роман четат, така е и с консултантите по европроектите за нищо вземат пари.

ДПС ще сезира главния прокурор по казуса с консултантските пари на Доган
Автор: Anonymous да 2010-03-22 @ 17:15 EET
хахахахаха........Гузни са?!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди