изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 07:33 EEST
Консултират безплатно как да забавим остаряването    
ЗдравеБезплатни консултации със специалисти на пловдивската клиника „Медикус Алфа” ще имат възможност да направят гостите на СПА хотел „Персенк” в Девин през този уикенд. На 27 и 28 март в родопския комплекс ще бъде презентирано Антиейджинг направлението в медицината. Пловдивската клиника „Медикус Алфа” и 5-звездния СПА Хотел „Персенк” са първите в страната, които създадоха съвместен специален проект за забавяне процеса на остаряване и постигане на дълголетие в крепко здраве и младежки външен вид.

Гостите на хотела ще могат да се прегледат без пари при интернист, ендокринолог, пластичен хирург, дерматолог и хомеопат. Безплатни ще са ЕКГ изследванията, скрининг изследванията на бодимастен анализ /съотношението между мастна тъкан, вода и суха маса в организма/ и кардио-стрес тест за риска от инфаркт и внезапна сърдечна смърт /вариабилност на сърдечния ритъм/. Всички желаещи ще получат полезни и физиологични указания за профилактика на здравето и удължаване на живота.

 

Антиейджинг направлението е най-бързо развиващия се и най-важния клон на медицината, припомнят лекарите от „Медикус Алфа”. Основната му цел е забавяне на остаряването, качествено  дълголетие при крепко здраве и запазена работоспособност. „Медикус Алфа” заедно със СПА хотел „Персенк” предлагат  комплексен подход като използват комбинацията от високи медицински технологии, изключителните ни природни дадености, съчетани с типично нашенските извори на младостта като минералната вода, чистия планински въздух, киселото мляко и пчелните продукти. За първи път в България здравно заведение и хотелски комплекс си обединяват за прилагане на популярния вече в целия свят anti-aging style /антиейджинг стайл/ на живот.

 

Програмата ще продължи целия уикенд, като стартът ще е със специална Гръцка вечер на 26 март, петък. Един от най-важните фактори за дълголетие е храната, а средиземноморската кухня на съседите ни е смятана за една от най-вкусните и здравословни в света. Съорганизатори на Гръцката вечер са СПА хотел „Персенк”, „Узо Пломари” и Винзавод „Асеновград”. Все още остават няколко куверта, така че домакините очакват желаещите за един незабравим слънчев уикенд в първите дни на пролетта, съчетаващ добро настроение, много музика и безплатни медицински изследвания и съвети.

Катя Стайкова

 


Сходни връзки

Консултират безплатно как да забавим остаряването | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди