изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 00:56 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ФАЛИТ НА ТАКСИМЕТРОВИ ФИРМИ ПРОГНОЗИРАТ БРАНШОВИЦИ    
НовиниСпоред Наредбата на министерството на транспорта и съобщенията от края на миналата година, след 1 юли т.г. таксиметровите автомобили трябва да си монтират апарати с фискална памет. Все още обаче цената им е неизвестна. Коментарите сред шофьорите са, че въпросните апарати ще струват около 600 лв. Без съответната машинка лиценз на такситата обаче няма да бъде издаван, увериха от ДАИ - Добрич. Браншовиците прогнозират, че за много от таксиметровите шофьори новите изисквания ще се окажат непосилни.

СЪБАРЯТ ТЪРГОВСКИ ОБЕКТИ В КРАНЕВО

Около 30 обекта от главната улица в Кранево са освидетелствани и предстои да бъдат съборени, съобщиха вчера от община Балчик. Обектите, които предстои да бъдат премахнати, не отговарят на строителните и санитарни изисквания, обясниха от кметството. За някои от тях на 20 март изтече срокът, който беше даден на собствениците им за доброволно премахване. За тези обекти предстои да се премине към принудителното им събаряне, като разходите за това ще са за сметка на собствениците им.
НДТ - 23 март 2000 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ФАЛИТ НА ТАКСИМЕТРОВИ ФИРМИ ПРОГНОЗИРАТ БРАНШОВИЦИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди