изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 12:51 EEST
Бутат незаконните постройки край морето    
НовиниМиналата година при извършени 147 проверки бяха съборени 190 незаконни строежи и неправомерно поставени преместваеми обекти. Доброволно бяха премахнати 37 от тях. Това показва проверка на Върховната административна прокуратура. Прокуратата отчете още, че  извършваните предишни инспекции от контролните звена на МРРБ са приключвали до голяма степен формално.

Започва събарянето на незаконно изградени обекти по Черноморието.

Това съобщиха от Камарата на строителите в Бургас, до която Министерството на регионалното развитие и благоустройството е изпратило писмо за събиране на оферти за премахване на незаконно изградените обекти, предаде БТА.

Сред тях са надстройка на жилищна сграда на улица "Митрополитска" 26 в Стария Несебър, две двуетажни къщи с неодобрен кадастрален план в местността "Мишелика" на Южния плаж в Обзор, четири едноетажни масивни сгради в местността "Кладери" в землището на село Емона, басейн - източно от хотел "Делта" в "Слънчев бряг", стоманобетонов постамент за брегово оръдие на Южния плаж в Несебър и бетонова площадка върху буна в морето на морски плаж "Равда-ХТИ".

На събаряне подлежат и незаконно изградени обекти в Созопол, Китен и местността "Ченгене скеле" край Бургас. По случаите има окончателно приключили производства за незаконно строителство. dir.bg

 


Сходни връзки

Бутат незаконните постройки край морето | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди