изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:34 EEST
ГЕОРГИ МИХАЙЛОВ СТАНА ШАМПИОН ЗА ШЕСТИ ПЪТ    
СпортВицепрезидентът на европейската федерация по го-джу Кони Ферм пристига в Добрич


С пълен комплект с отличия се завърна отборът на карате клуб Самурай (Добрич) от държавното първенство за мъже и жени, което се проведе в столицата. За шести път шампион на “ката” стана Георги Михайлов. В спора за златното отличие той надделя над своя съотборник Руслан Тодоров. Последният се окичи с бронз в дисциплината “кумите” в кат. до 75 кг. В отборния шампионат, в който се включиха девет клуба, каратеките на Самурай достигнаха до бронза.
За НДТ треньорът на добричкия тим сенсей Димитър Христов заяви, че благодарение на първото си място в столицата Георги Михайлов е добил право да представя страната ни в европейското първенство в гръцката столица Атина от 5 до 9 май. 
Днес в Добрич пристига вицепрезидентът на европейската федерация по го-джу Кони Ферм. Той ще участва в двудневен семинар, на който ще присъстват 60 каратеки от отбора на домакините, както и гости от Свищов, София, Троян, Велико Търново и Казанлък.
Още спорт в http://www.centersport.org

 


Сходни връзки

ГЕОРГИ МИХАЙЛОВ СТАНА ШАМПИОН ЗА ШЕСТИ ПЪТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди