изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:53 EET
166 НОВИНИ    
Ред и сигурност"ЛАНД РОВЪР", спрян в гараж в тервелското село Нова Камена, е окраден от неизвестни, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Добрич.


Престъплението е извършено през периода от декември м. г. до 20 март. От автомобила са задигнати акумулатор, СД плеър и неустановено количество дизелово гориво от резервоара. По случая е образувано досъдебно производство.
100 МЕТАЛНИ строителни платна с размери 50 на 100 см са задигнати от стопански обект в Генерал Тошево. Сигнал за кражбата е подаден на 21 март. По случая е образувано досъдебно производство.
40-ГОДИШЕН мъж от Добрич с инициали К. М. е заловен да управлява след употреба на алкохол. Той е спрян в 23.15 часа на 21 март по бул. ”Добричка епопея” от автопатрул на Първо РУ на МВР. При последвалата проверка за алкохол с техническо средство цифровият индикатор отчел 1.47 промила в издишвания от водача въздух. По случая се извършва проверка от служители на Първо РУ на МВР. НДТ
 


Сходни връзки

166 НОВИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди