изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 20:08 EEST
Стартира нов конкурс за инструменталисти, организиран от предаването АРИА на ТВ+ със съдействието на Булсатком    
КултураСтартира нов конкурс за инструменталисти, организиран от предаването АРИА на ТВ+ със съдействието на Булсатком. Вратите са отворени за всички видове музикални инструменти като освен наградите за виртуозност, ще има и номинации за атрактивност. Победителите виртуози получават награди за първо, второ и трето място. Излъчва се съответно и един победител от номинираните в категорията за “Най-атрактивен инструментален изпълнител”.

Водещи на конкурса са Иван Ангелов (певец и шоумен) и Милена Янинска (артист и журналист).

Кандидатите ще бъдат оценявани от тричленно жури професионални музиканти, а именно Свилен Симеонов (диригент на Симфониета “София”), Спенс (рапър и звукорежисьор) и Камелия (певица).

Повече информация и форма за записване за участие има на официалния сайт на предаването: www.aria.tvplus.bg

Тъй като вашият град е известен с музикалните си традиции и школи, разчитаме да дадете гласност на това музикално събитие чрез страниците на изданието си. Предоставяме ви за ползване набор от фотографии, подбрани от рекламната фотосесия за конкурса. С логото на конкурса и/или в чист вид може да разглеждате и теглите от следния линк:
http://aria.tvplus.bg/photoariatm/gallery.php

 


Сходни връзки

Стартира нов конкурс за инструменталисти, организиран от предаването АРИА на ТВ+ със съдействието на Булсатком | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди