изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 05:27 EET
Феерична пролет: в ролята Мис Земен рай Кристин    
Мис & Мистър Уникалното настроение, което носят първите топли слънчеви лъчи и разцъфтяването на цялата природа с настъпването на пролетта беше пресъздадено в свежа фотосесия на една от победителките в конкурса на Dir.BG и Hammer Studio Мис Земен рай за м. декември Кристин Зографова.


Ефирни пролетни тоалети и екстравагантни булчински рокли с акценти от жълти пера и зелени воали беше подбрал Евгени Петков за фотосесията. Креативният дизайнер създаде специално за Кристин атрактивни ръчно изработени декорации от живи цветя.
  
  Пъстрите цветя бяха вплетени в красивата прическа на Мис Земен рай, дело на Салон "Мода Натали" и подчертаваха експресивните нюанси на грима, дело на Фани Албайрак.
  
  Кристин беше заснета от талантливите фотографи Георги Стоев, Георги Божиков и Борис Бишков от Hammer Studio. "Вдъхнови ни излъчването на Кристин, което е много свежо и непосредствено. Снимахме в един от най-студените дни на зимата, но сякаш пролетта наистина разцъфна в студиото, провокирана от отнейния ентусиазъм и красота" - коментира Георги Стоев.  erogance.eu

Мис Земен Рай със страхотни снимки в Ботаническата градина

Мис-ките на 2009 година

Dir.BG стартира конкурса Мис Земен Рай

 


Сходни връзки

Феерична пролет: в ролята Мис Земен рай Кристин | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди